Vélemények


Mihály M. – Budapest

*****

Csak gratulálni tudok és minden elismerésem ANDREI-nak a Masatto igazgatójának, aki segitségével és ajánlásával megvásároltam a Elektra modellű masszázsfotelt.Sosem gondoltam volna, hogy egy masszázsfotel ekkora örömet és boldogságot tud hozni napjainkba. Hálásan köszönöm türelmét és odaadását, mindegyik barátomnak ajánlani fogom!

Péter K. – Oroszlány

*****
Volt egy maximum összeg amit egy masszázsfotelre szándékoztam költeni, 600.000 forint. Rengeteg masszázsfotelt teszteltem, amik ebben az összegben jártak, majd egy Prémium modellt választottam a Kolozsvári bemutatóteremben.Megláttam, kipróbáltam és megvásároltam.Remek masszázsfotel a Polaris, mindenkinek ajánlom. Köszönöm Masatto.További sok sikert és sok boldog vásárlót

P. Mária – Albertirsa

*****
Egy pár hónapja megvásároltam az Atlas nevű masszázsfotelt, és elmondhatom a legjobb és a legtöbbett  használt termék a házban.A legjobb megoldás a hát és izomláz eltávolitására.Alapvetően javítja a hangulatomat.Mindenki figyelmébe ajánlom ezt a masszázsfotelt, az egész család boldagan használja.


Anna Balog – Esztergom

*****
Egészségügyi probémák miatt nagyon odafigyeltem mit választok, hónapokba telt még elhatároztam mit vásárlok. Dominus legjobb választás volt, minden benne töltött percet élvezek a kedvenc zenéimet hallgatva.

Szandra Benedek – Bajót

*****
Ez a masszázsfotel pont azt nyújtja amit igér. Atlas minden pénzt megér, az egész család nagy örömmel használja.

Péter és Zsuzsi – Esztergom

*****
Gerinc, hát és ízületi promblémákkal küzködtem én és a párom. Mióta használjuk a Dominust sokkal jobban érezzük magunkat. Mindenkinek ajánljuk.


Erdei Gabriella – Vác

*****
Kifogástalan szolgáltatások, gyönyörű design a Sirius tökéletesen illik mindenki otthonába.Tökéletes szolgáltatás. Köszönjük Masatto.

Andrásné R. – Budaörs

*****

Különleges ajándékot szerettem adni a férjemnek a születésnapjára. Vásároltam a  Masatto tól egy Vega masszázsfotelt. Én melegen ajánlom ezt a masszázsfotelt mindenkinek. Könnyen kezelhető és különböző masszázsprogramokkal rendelkezik amik rendkívüliek. A test minden részét jól masszírozza, és a masszázsgörgők, amelyek az ülés oldalán helyezkednek el, jól átgondoltak. A termékek valóban fantasztikusak. Köszönöm a Masatto csapatának!

Erzsébet A. – Budapest

*****
Pontosan erre volt szükségem. Az ár és a masszázs minősége nagyon jó. Egy évig folyamatosan kerestem a tökéletes masszázsfotelt. A legjobb tippeket kaptam a Masatto.hu-nál, felvilágositást kaptam a termékek közötti különbségekről. Úgy döntöttem, hogy a Sirius modell lessz a mi választásunk.Azóta is rengeteget használjuk. Köszönöm Masatto!


Gábor M. – Herceghalom

*****

Wow! Ez volt az első reakciónk. Megvásároltunk egy Zeta modellt, ami levett a lábunkról.A görgők amik elvannak helyezve a hát és gerinc részén csodálatos masszázst nyújtanak.Egyszerüen elképesztően jó és izléses termékeik vannak. Nagyon szépen köszönjük.

Róbert H. – Mogyoród

*****

Köszönjük a tanácsot, megvásároltam ezt a csodálatos Elektra fotelt, és azt mondhatom, hogy beleszerettünk ebbe a masszázsfotelbe. A feleségemnek sok fájdalma van a hát és a nyak részén, és az orvosa azt tanácsolta, hogy vegyünk egy masszázsfotelt. A szállítás nagyon gyors volt, azóta a feleségem minden nap használja, és valóban javul az állapota.

Köszönjük kiváló minőségű szolgáltatásokat és termékeket.

Erdődi N. – Valkó

*****

Ha valaki kérné a véleményem, ezt a modellt ajánlanám mindenkinek.A Sirius modell minden elvárást fölülmúl.A térdmasszázs a férjem kedvence, a fotelben tölti minden szabadidejét. A több masszázsfunkciója mellett nagyon szép design-nal rendelkezik.