THAI – PREMIUM DELUXE 4D

A masszázsfotel célja a luxus élményének újra definiálása a pihenés során. Forradalmi és elegáns, a legkifinomultabb igényekhez.

  1. Szabadalmaztatott 4D görgőmasszázs-rendszer. Mélyebb, pontosabb és erősebb masszázst biztosít.
  2. Az SL típusú sín ​​Zero Gravity rendszere a terápiásan ajánlott nulla gravitációs helyzetbe hozza a testet. A sín tökéletesen illeszkedik a gerinc görbületéhez, és lehetővé teszi a masszázst egy meghosszabbított pályán.
  3. A többrétegű légpárnás holografikus rendszer serkenti az anyagcserét és a vérkeringést.
  4. A láb- és talpmasszázs végzése közben reflektíven stimulálja a belső szervek idegközpontjait.
  5. A Bluetooth-vezérelt hangrendszer kíséri masszázsát kedvenc zenéjével.
  6. Intelligens távirányító vagy mobil alkalmazás.
  7. Kiválaszthatja a 12 automatikus program idejét, sebességét és intenzitását, vagy manuálisan beállíthatja a kívánt szoftvert.

Garancia: 3 év | Ingyenes házhozszállítás, összeszerelés és beüzemelés.

Színek:

Fenséges

Időnként, nagyon ritkán, a technológia és a luxus készít show-tárgyakat. Annyira okos és látványos, hogy abszolút mérföldkővé váljon. Hisszük, hogy a THAI fotel ilyen tárgy.

Több, mint a masszázs. Terápiás művészet.

A jóga fotel, amely magába foglalja a nyugalmat és az örömöt. És mozgó meditációként élénkíti a testet.

pictogramă_stare
Jó állapotban. Nagyon jó.

Merüljön el a sima bőrbe. És csak lélegezzen. A THAI több előnnyel jár, mint amennyit el tudnánk mondani. Várható azonban a vérkeringés javulása, a hátfájás enyhítése, a vállakat, a nyakat vagy a gerincét megnyomó nyomás enyhítése. Úgy értem …

☑ Jobban fog aludni.
☑ Többet fog mosolyogni.
☑ Fel tud menni a lépcsőn. (Használja…  és hagyja el a botját)

pictogramă_tehnologie
Az Ön számára létrehozott technológia

A program elindítása előtt a THAI elindítja a test-letapogatási technológiát. A váll, a karok, a csípő és a lábak körvonalaihoz igazítja és testre szabja a masszázst és a szélességet. Ehhez olyan technológiákat használ, amelyek alig érhetők el a mindennapi életben.

☑ Teljes test letapogatása
☑ Testre szabhatja a programot a test igényei szerint
☑ Masszázs ideális helyzetben a kikapcsolódáshoz, egyébként csak űrhajósok számára. Nincs vicc!

pictogramă_tehnologie
A legjobb választásért. Tanácsadás, segítség és garancia.
Itt vagyunk az Ön számára az összes információval.

Kérdezzen tőlünk bármit.

☑ Magyarország területén ingyenesen szállítunk.
☑ Összeszerelünk, bemutatunk és teljes logisztikai segítséget nyújtunk bármikor.
☑ Választhatja a szokványos 3 év garanciát, de ki is lehet bővíteni legfeljebb 5 évre. 

Pihenjen thai masszázzsal.
Egy óra jóga után újjáéled.

A láthatatlan “kezek” mély, intenzív, de kellemes mozgásokat alkalmaznak. A thai fotel a masszázs és a jóga pozíciók hiteles élményét hozza otthonába.

A puha és bolyhos ágyban a thai akupresszúra, mobilizálás és megnyúlás technikáival ellazítja Önt, amely eddig a többi fotelhoz hasonló volt.

Körültekintően tervezték meg a legkisebb részletekkel az egyensúly helyreállítása és az optimális egészség megőrzése érdekében.

A végén meg fogja érezni a levegőzött gerincét, bármilyen kiigazítás és megalkuvás nélkül, a nap folyamán, vagy akár években is.

Nyugalomban lebeg. Az izmai jógáznak.

Egy fotelben, amilyet még nem látott.

icon_șinăSL

Nagy teljesítményű SL típusú sín

Figyelembe veszi a gerinc természetes S alakú görbületét, és utánozza a professzionális masszázst az L alakú sín meghosszabbított hosszán, a méhnyakrésztől az ülőtérig.

icon_designinteligent

Intelligens tervezés

Ezt a terápiás széket úgy tervezték, hogy maximális kényelmet és természetes illeszkedést biztosítson a test, a masszázsprogram, a légzsákok és a görgők elhelyezése között.

icon_NASA

Pihenjen a NASA szabványai szerint

A karosszék a testét 128 ± 7 °-os szögbe hozza, ez a legergonomikusabb és legmegfelelőbb helyzet, amelyet nulla gravitációnak is hívnak. Ebben a helyzetben az izmok teljes relaxációban vannak.

icon_plutești

Ön (ténylegesen) a jólét állapotában úszik

Nulla gravitációs helyzetben a test súlytalanságot érez és teljes kontaktusban van a szék háttámlájával a teljes hatású masszázs rutin érdekében.

icon_precizie

Csodálatos pontosság

 Válasszon a dagasztás, a gyúrás, a kettős masszázs és a shiatsu technikák közül, vagy válassza a rögzített pont vagy részleges terület masszázsát. Úgy értem, ahol fáj.

icon_prețios

Tapintható és értékes. És nagyon hasznos.

 Speciális szintetikus bőr, elasztikus, antibakteriális és tartós a mély relaxációs élmény érdekében. Deluxe díszítéssel: prémium hátsó párnák, az ülés vagy a hátlap bőrrel borítva.

Dr. Liu Guangtao fizioterápia és gyógyász szakértője által vezetett több éves tudományos kutatások eredményei

A masszázsfotel tervezése pontosan követi a Dr. Liu Guangtao éves gyakorlatban és terápiás kutatásában megfogalmazott indikációkat, az akupunktúra, akupunktúra, a jóga és a thai masszázs tartalmazó innovatív elemeit.

Például a szárnyak körkörös mozgatása a nyak és a váll környékén a megnyújtott ív vagy a Dhanurasana testtartásának hatását eredményezi, ideális a hátizmok megerősítéséhez és a testtartás javításához, valamint kiváló ösztönző az emésztőrendszer működésének szabályozására.

A gögők szintén csúsznak és 3D nyomást hoznak létre a gerinc mentén egy rugalmas SL sínpáján keresztül, a Feng Chi Shuan akupunktúrás ponttól indúl a fül mögűl, a Cheng Fu pontig majd a láb hátsó részét követve egész a vádli közepéig.

Minden amit szeret a masszázsból és a jógából. Semmi erőfeszítés.

Egy fotelben, amilyet még nem látott.

icon_programe

12 különböző program

Stílus, intenzitás és hatás szerint. De mindegyik célja a testnek a nyaka, a nyaki terület, a hát, a derék, az ülés, a lábak, a lábak és a talp stimulálása, egy napos futás után, vagy amikor úgy érzi, hogy pihenni kell.

icon_manual

6 kézi program 9 masszázs technikával

 Testre szabhatja üzenetét pontosan a kívánt módon. Válasszon kézi masszázs technikákat: dagasztás, préselés, könnyű ütögetés, gördítés, nyújtás, hátdörzsölés, digitális dagasztás, dagasztás, ütés és kopogtatás. Az Ön ellenőrzése alatt áll.

icon_dimensiuneata

Az Ön mérete szerint

A görgőrendszer szélessége, sebessége, intenzitása, az Ön igényei és magassága szerint állítható be. Azokban a napokban, amikor hosszabb ideig tartózkodik a számítógépnél, több masszázsra van szükséged a nyaki területen, igaz?

icon_perne

Önnek. 84 légpárnával …

A többrétegű párnák komplex rendszere ugyanolyan hatékony, mint egy profi masszőr. És háromszor hatékonyabb, mint a klasszikus párnákkal ellátott fotel. Ússzon az érzéssel.

icon_picioare

A legbonyolultabb lábmasszázs

Mert a láb talpa olyan, mint egy második szív. A THAI-ban a legjobban teljesítő reflexológiai masszázshengerek találhatók a masszázsfotelek piacán, amely a lábakat három irányból masszírozzák. Ideális futóknak.

icon_sunet

Koncert vagy madárcsicsergés?

A fotel tetején van egy beépített audio rendszer. Vezérelheti ezt vezeték nélküli távirányítójával, okos-telefonjával, táblagépével vagy Bluetooth-al. Telepítsen Android vagy iOS alkalmazását, és játsszon szabadon.

icon_încălzire

A leghatékonyabb melegítőrendszer

A teste folyamatosan kellemes 45-50 ° C-os hőt kap. Képzeljen el a nagyon hideg, fagyos napokat, a Karácsonyt …

icon_economiespațiu

Helymegtakarítást is jelent …

Mondjuk ki egyenesen: ez a szék vonzza a tekintetet (és talán még a vendégeket is). Ugyanakkor innovatív “Slide” rendszerrel rendelkezik az elcsúszáshoz. Csak 8 cm-re kell lennie a faltól.

Pontok a THAI fotelen

THAI. Olyan ellenállhatatlan, hogy be kellene tiltani.

Ön is szeretheti…

A Thai egy jó családi masszázsfotel. A masszázsfoteljeink teljes választékában megtalálja, amelynek célja, hogy elfelejtse a hátfájást, teljesen ellazuljon és újra feltöltődjön. Helyezze őt a bemutatótermi látogatásának listájára.

descopera2_elektra (4)


Dominus
Egy pohár jó konyakként az egész testben felidézi az eufóriát. A csúcskategória…

descopera_polaris


Polaris
Egyszerűen nagyszerű. Magával vinné a Marsra is.

descopera2_elektra (2)


Sirius
Irigylésre méltó egyensúly a fejlett technológia, a hódító masszázs és a jó ár között. Nagyon jó.

descopera_maia


Maia
Értékes és pontos, ideális masszázs szék egy finom és igényes test számára.

Adjon magának napi 15 percet, és legyen a saját relaxációs tervezője.

Változtassa meg a fotel hő-, intenzitási és szélesség-beállításait a saját igényei szerint. A kézi üzemmód teljes körű irányítást biztosít a relaxációs élmény felett. Válassza ki a görgők helyzetét, sebességét és szélességét, az ülés dőlését és a test helyzetét. És akkor élvezze a pihenést.

A thai távirányítót könnyű használni automatikus masszázsprogramokhoz és több mint 100 lehetséges kézi masszázs kombinációhoz. A kartámaszon gyors távirányítóval rendelkeznek a fő funkciók.

Ha nem hiszi…
Jöjjön és próbálja ki.

Töltse ki elérhetőségét. Rövidesen megkapja tőlünk a szükséges információkat és egy különleges meghívást a bemutatóterembe.

Név (*)

E-mail(*)

Telefonszám(*)

Város(*)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *