A személyes adatok feldolgozására vonatkozó adatvédelmi politika

A személyes adatok védelme nagyon fontos a Masatto számára. Ezért folytatjuk tevékenységünket az (EU) 2016/679 rendelettel („Adatvédelem általános rendelete” vagy „GDPR”), valamint Magyarország területén alkalmazandó bármely más jogszabálynak megfelelően.

Fenntartjuk a jogot, hogy az Ön adatkezelésének bármilyen változása eredményeként időszakosan frissítse és megváltoztassa az Adatvédelmi irányelveket. Ilyen változás esetén weboldalunkon megjelenik az Adatvédelmi Szabályzat frissített változata.

Indokolás nélkül lemondja a vásárlást

A Masatto a román jogi személy, a MASATTO DISTRIBUTION SRL kereskedelmi neve, székhelye Cluj Napoca, Str. Dorobanților, Nr. 112. cikk, 3. emelet, 42. CLUJ, egyedi adószám: RO32100830, a cégjegyzékben nyilvántartásba véve. J12 / 2036 / 2014.06.27 (a továbbiakban: “Masatto” vagy “mi”). Az adatvédelmi jogszabályok értelmében az Ön személyes adatainak feldolgozásakor üzemeltető vagyunk.

A magyarországi képviselet üzemeltetője: Masatto Kft. (székhelye: 1143 Budapest, Stefánia út 29., adószám: 25790100-1-42, cégjegyzékszám: 01-09-289246, nyilvántartásba véve: 2016.11.09.)

Milyen személyes adatokat dolgozunk fel

Személyes adatait közvetlenül öntől gyűjtjük. Például, amikor árlistát kér vagy egyeztetést kezdeményez a bemutatóteremben, elküldi nekünk e-mail címét, nevét, keresztnevét és telefonszámát.

Megrendeléskor olyan információkat szolgáltat nekünk, mint például: a kívánt termék, név, szállítási cím, számlázási adatok, fizetési mód, telefonszám, bankkártya-adatok, stb.

A weboldalunkon bizonyos információkat gyűjthetünk és feldolgozhatunk viselkedésével kapcsolatban, hogy személyre szabott ajánlatokat tehessünk Önnek.

Weboldalunkon sütikben és hasonló technológiákban tárolhatunk és gyűjthetünk információkat a sütikre vonatkozó irányelveknek megfelelően. Viszont nem akarjuk gyűjteni vagy feldolgozni azokat a személyeket, akik még nem töltötték be a 16 évet.

Milyen célból gyűjtünk személyes adatokat

Az Ön adatait csak a végzett tevékenység meghatározott céljára használjuk.

A masatto.hu weboldal felhasználói adatai bizalmasak, és csak a potenciális ügyfelekkel folytatott kommunikációra használhatók fel, és a kereskedelemben kapható termék megvásárlására szolgálnak.

A forgalomba hozott termékekre vonatkozó űrlapokon feltüntetett információkhoz speciális akciós árak, információk a kedvezményekről, a megrendelt termékek szállításáról vagy az új ajánlatokkal való folyamatos frissítésről kell küldeni, ám ezek semmiképpen sem kerülnek harmadik fél rendelkezésére.

Hogyan védik a személyes adatok biztonságát?

Iparági szabványok szerint szervezzük és intézkedéseket hozunk.

Az Ön jogai

Önnek bármikor joga van leiratkozni a kereskedelmi kommunikációról, ebben az esetben a lehető leghamarabb abbahagyja azok fogadását, és már nem vesz részt a személyes adatok jövőbeni feldolgozásában.

Önnek joga van arra, hogy személyes adatainak helyesbítését, kiegészítését vagy törlését kérje tőlünk

Nem kötelesek eleget tenni az adatok törlésére vonatkozó kérésének, ha azok szükségesek a jogi kötelezettség teljesítéséhez.

Önnek joga van panaszt nyújtani a felügyeleti hatósághoz személyes adatainak feldolgozása kapcsán a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál. Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c., Levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5., Telefon: +36 (1) 391-1400, Fax: +36 (1) 391-1410, Internet: http://www.naih.hu, e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu