Zeta_profile-pic

ZETA – HOME & OFFICE ZERO GRAVITY

2019-es generáció- otthoni masszázsfotel 6 masszázsgörgővel, Zero Gravity-vel és masszázsgörgőkkel a talpnál.

Technológia és innovációk:
1. Masszázsrendszer 6 masszázsgörgővel
2. Melegítőrendszer a hátnak és fenéknek
3. Zero Gravity rendszer, „S” Alak, masszázsgörgők a talpaknál
4. Slide (csúszás) rendszer – A fotel a faltól akár 8 cm-re is helyezhető
5. Intelligens vezérlés LCD távirányítóval
Garancia: 3 év I Ingyenes házhozszállítás I


Compară

ZETA by Masatto – HOME & OFFICE ZERO (Model 2019)

A gyártó, Masatto bemutatja az új ZETA modellt. Ez a forradalmi fotel a legújabb masszázstechnológiákkal van felszerelve, ami rendkívül hozzáférhető áron érhető el.

A masszázsrendszer egyedi masszázsélményt tesz lehetővé A ZETA – sokkal előnyösebb a megszokott, családoknak szánt masszázsfoteleknél, hiszen 2D masszázstechnológiát alkalmaz 6 masszázsgörgővel, mindemellett egy „S” típusú sínt is, amely tökéletesen illeszkedik a hátgerinchez. Ennek köszönhetően teljes masszázs valósítható meg az egész test felületén, a nyakon, a nyak gerincen, vállakon, a háton, derékon és a fenéknél. A masszázsok során felejthetetlen kényelemben és pihenésben lesz része.

A kifinomult design a legmodernebb technológiával párosul. A fotel azon fotelek kategóriájába sorolható, melyek a mindennapos használat során több kényelmet, vaolamint hosszútávon megbízhatóságot biztosítanak.

A háton, hat szilikongörgővel felszerelt technológia, a masszázsgörgők a talpnál az otthoni használatra alkalmas komplex masszázsprogramok, családoknak szánt fotelek hierarchiájának csúcsára emelik a Zetát. A fotel nyújtotta előnyök nap mint nap le fogják nyűgözni! A ZETA fel van szerelve a legújabb Zero Gravity technológiával, valamint nagy figyelmet fordít a helytakarékosságra (csupán egy arasznyi távolság szükséges a falakig).

A ZETA – masszázsfotel innovációi

Tapasztalja meg a Zero Gravity előnyeit! Javítson alvásminőségén!
A többszöges mód segítségével, szinkronizálva a hátat, feneket és lábakat, a ZETA egyedi masszázsélményt kínál zero gravity pozícióban. Innováció. A nulla gravitációs elméletre alapozva, amelyet a NASA szakemberei, illetve a TCM elmélet fejlesztett tovább, a gyártó megalkotta a legkényelmesebb Zero Gravity masszázspozíciót.
Ebben a kényelmes pozícióban a görgőrendszer az emberi test „S” alakjának változásai szerinti masszázst eredményez. A görbített sín tökéletes szinkronban van az emberi test formájával, precíz masszázst eredményezve, stimulálja a hát fontos pontjait, a farizmokat és a combok zónáit. Megszünteti a fáradtságot, hozzájárul mind a fizikai, mind a mentális jólléthez.

Azonnali előnyök. A Zero Gravity funkció egy természetes és kényelmes pozícióban, teljes relaxációt nyújt csökkentve a szív és a gerinc nyomását, kedvez az agy oxigénellátásának, megszünteti a fáradtságot, és javít az alvásminőségen.

Testfelismerés (szkennelés). 6 masszázsgörgővel és egy „S” típusú sínnel ellátott rendszer

A masszázsfotelek hagyományosan úgy voltak tervezve, hogy egyenes vonalú mozgásban működjenek 4 görgővel. A ZETA hat görgőből álló rendszerrel van felszerelve, mely az „S” alakú sínen működik, ezáltal a masszázskarok sokkal precízebb masszázst képesek nyujtani a hátnak. Az ívelt, görbített pálya lehetővé teszi a masszázsgörgők számára, hogy jobban összpontosítsanak a nyakra, a vállra, az ágyék zónájára, elérjék a legfontosabb területeket.

A használó beolvasása (szkennelése) A masszázsprogtam indítása előtt a ZETA elindítja a testszkennelési technológiát, így a görgők szélessége hozzáigazodik a használó testének körvonalaihoz. Ez lehetővé teszi a fotel számára, hogy megcélozza a problémás területeket, és hogy gondoskodjon arról, hogy személyre szabjon minden masszázsprogramot a kívánt hatás elérése érdekében. Fejlesztve a robotika által, ez a fotel képes tökéletesen illeszkedni az emberi testhez azáltal, hogy szkenneli azt már a kezdetekben, hogy felismerje a vállak, a karok, a csípő és a lábszárak méreteit. Miután a szkennelés befejeződött, a Zeta személyre szabja a masszázsprogramot, gondos figyelemmel kísérve a részleteket. Ez a funkció szinkronizálja a görgőket és a fotelek légpárnáit, a test szélességétől függően, hogy eltávolíthassa a görcsöket és csomókat a nyak, hát és vállak izmaiból.

Előnyök. A fotel masszázsritmusának egyensúlya nyugtatja a fáradt izmokat, megszünteti a feszültséget, valamint stabilizálja a pulzusszámot, azáltal, hogy elősegíti az oxigéndús vér áramlását az egész testen. A ZETA – fotel Zero Gravity használata elősegíti a jó közérzetet, csökkenti a pulzusszámot, enyhíti a stresszt, egy egyedi élmény során nyugtatja az elmét és testet.

A teljes légpárnás rendszer

A légpárnás masszázs rendszernek ellemei pontosan a vállaknál,karoknál,labaknál helyezkednek, igy ritmikus mozgásukkal simogatják a testet. A légpárnás masszázs egy újabb gyogymód amely nagy méretű légpárnák segitségével természetes nyomással maszirozza a bört és az izmokat, elősegitve a vérkeringést, igy csokkentve a lábak daganatát, serkentve a szervezet matobólizmusát.

Nyomás általi, légpárnákkal történő gyógyászati masszázs. Csökkenti az izomfeszültséget és javítja a vérkeringést.

A legmodernebb légpárnás masszázstechnológia. A fotel oly módon volt átervezve, hogy a legmodernebb légpárnás technológiát alkalmazza. A gyártó csökkentette a légpárnák számát, ugyanakkor növelte a masszázsterület térfogatát és területét. Igy, a korábbi modellekhez képest a szelepek száma is drasztikusan csökkent, ami tulajdonképpen növeli a fotel megbízhatóságát, így mechanikai szempontból ez az egyik legszilárdabb gyártmány a piacon.

A ZETA – fotel precizitása és pontossága. Stretching (nyújtás) funckió. A kettős húzás és a nyújtás funkciók.

A derék aljának való légpárnák.A háromrétegű légpárnák mély gyúrása a profi masszőr kezeit utánozza, hatása a vérkeringés serkentése, amely által felfrissültnek és energikusnak érezni magát. Légpárnák az ágyék zónájában. A két erőteljes párna által végrehajtott csavaró mozgás frissítő masszázst biztosít, amely megszünteti a feszültséget valamint a farizmok, a combok zsibbadtságát.
A lábak légpárnás masszázsa. A lábak masszázsrendszere ötvözi a légpárnákat a talpgörgőkkel, mély és erőteljes masszázst biztosítva, segíti a véráramlást, és új erőt, egeszséget biztosit a lábaknak.


Nyugtassa melegítéssel izmait

Mivel a legtöbb stressz a hátizmokban található, a melegítés funkciója abból a célból volt tervezve, hogy megnyugtassa és előkészítse az izmokat a masszázsra. A melegítés tehát azt a célt szolgálja, hogy a könnyed és fokozatos felmelegedés kiküszöbölje a feszültséget és fájdalmat, ugyanakkor visszaállítja az egészséges keringést és megszüntesse az izmok merevségét.

Mély nyomásos hátgerincen masszázs

A hátgerincen számos ideg található, melyek megtartják a feszültséget, merevséghez és fáradtsághoz vezetve. A ZETA masszázs közben nyomást gyakorol a hátgerinctől egészen az ágyékig, hosszú, erős és gyakori gyúrásokkal. Csak helyezkedjen el kényelmesen a fotelbe, és engedje, hogy a magas technológiájú görgők megszüntessék a feszültséget, segítsék a vérkeringést, és akár elősegítsék az egészségesebb emésztést. Töltsön napi 20 percet a fotelben egy jobb egészségi állapotért!


Professzionális talpmasszázs. Intelligens görgőrendszer Azt mondják, hogy a talp az emberi test második szíve. A ZETA az egyedüli otthoni használatra szánt fotel, amely fel van szerelve a talpgörgős technológiával. Ezáltal mély masszázst biztosít a lábaknak, serkenti a relaxációs területeket, melynek kitűnő hatása az élettartam növelése, az életminőség javítása.
A láb és talpmasszázs előnyei. Mivel a fáradtság, feszültség és a stressz általában a lábakra is jellemző, a fotel erős masszázsa fel fogja frissíteni. A fotel lábtartójának összes rekeszeiben légpárnák és talpgörgők lelhetők fel. A légpárnák azért voltak tervezve, hogy gyúrják és masszírozzák a talpat, a sarkat, a bokát. Míg a görgők biztosítják a reflexoterápiás masszázst, a használó érezheti a sarok masszírozását is, amely segít a fájdalom megszüntetésében.

Az innovatív slide funkció lehetővé teszi a fotel előremozdulását, helytakarékosságot biztosítva.

A ZETA ezt a funkciót alkalmazva lehetővé teszi, hogy a fotelt mindössze 8cm távolságra helyezzük a faltól, így valósul meg a helytakarékosság. Egy gombnyomással a fotel előremozdul, hátul pedig nem érinti a falat.

Technikai részletek

Jellemzők Részletek
Terméktípus Masszázskészülékek
Masszázsfotel
Masszírozó fotel
Teljesítmény (W) 200
100
Funckiók Szabadalmaztatott rendszer 6 masszázsgörgővel a hátnak
A melegítés funkció a hátnál és fenéknél
Zero Gravity funkció a teljes kikapcsolódásért
„S” típusú masszázssín – illeszkedik a gerinc alakjához
Slide funkció – a fotel a fal mellé helyezhető
Légpárnás masszázsfunkció
Reflexoterápia – masszázs talpgörgőkkel / 3 erősségi fokozat
A lábtartó és a háttámla elektromos csúszásának funkciója
Automata masszázsfunkciók
Manuális funkciók a masszázs finomhangolásával
A masszázs intenzitásának beállítása: 4 fokozat
A masszázsgörgők sebességének beállítása: 4 fokozat
A légpárnák intenzitásának beállítása: 4 fokozat
Stretch (nyújtás) funkció – a kettős húzás és a nyújtás funkciói
Masszázstípus Teljes masszázs az egész testnek
6 szilikongörgővel történő hátmasszázs: gyúrás, érintés, ütés, nyomás
Légpárnás masszázs
Talpgörgős masszázs
Programok Recovery (rekuperáció), Pain Relieve (fájdalom csillapitás), Comfort (kényelem), Stretch (nyújtás), Overall (teljes), Rocking relax (ringstós relax), Health care (terapeuta), Quick Relaxation (gyors relax)
Manuális programok: Kneading (gyurás), Tapping (érintés), Knocking (ütés), Pressing (nyomás), Zero Gravity, Shiatsu
Mellékelt tartozékok Ergonomikus LCD távirányító
Használati utasítás
Színek Barna, rémszín
Ökológiai Antibakteriális bőr

Vásáróink véleménye


Kiss Zsolt

Január 2019
*****
A munkahelyem eléggé stresszes hely, igy elhatároztam hogy vásárolok egy masszázsfotelt. Megért minden pénzt, miden nap többször is használom.

Áron Robert

Február 2019
*****
A sógoromnak köszönhetően én is megrendeltem ezt a tipusú masszázsfotelt.Nagyon szeretem,rendkivűl jó a hátfájási problémák miatt amik nagy gondot okoznak nekem.Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Albert Janos

Március 2019
*****
Az egyik showroom-ban próbáltam ki , és ezt a tipust választottam a szüleimnek.Édesanyám nagyon lelkes,és mióta használja a hátfájási problémái enyhültek.
Köszönöm!

7 reviews for ZETA – HOME & OFFICE ZERO GRAVITY

 1. :

  Imádjuk, rengeteget használjuk.Remek masszázsfotel.

 2. :

  A legkomolyabb és a legszebb masszázsfotel amit valaha láttam.Szuper okos fotell, a legjobb masszázst nyújtja.Köszönjük

 3. :

  Legkomolyabb és pontos csapattal volt dolgom.Minden elismerésem, a termék egyszerüen mesés.Hálás köszönet.

 4. :

  Mi a szépségszalonukba vásároltuk ezt a modellt.Minden emeber aki betér hozzánk nagy örömmel használja, és érdeklődik honann vásároltuk.Csak dicsérni tudjuk.

 5. :

  Egy komoly és segitőkész csapattal volt szerencsém, akik minden kérdésemre válaszoltak és hasznos tanácsokkal segitettek a valásztásban.Minden nap végét lelkesen várjuk, hogy nyugodtan relaxáljunk a masszázsfotelünkben.

 6. :

  Ez a fotel pont azt nyújt amire szükségem volt.Elég stresszes munkahelyem van, ahol egész nap széken ülök és ez komoly hátfájasi problémát okoz. Ez a fotell elképesztően jó.Köszönöm, bizalommal fordúljanak a Masatto csapatához.

 7. :

  Hát és derék problémáim voltak, ez a masszázsfotel ellazitja minden kis izmot a testemben. Minden nap 2 órát töltök ebben a masszázsfotelben.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hívja most Üzenet
X