Vega_pic_8

VEGA – Home & Office

Modern dizájnú masszázsfotel, otthoni és irodai használatra egyaránt tökéletes.

Technológia és innováció:
1. Masszázsrendszer 3D görgőkkel
2. Zero Gravity rendszer, S-Alak, L-Alak – L típusú sín
3. Melegítőrendszer a hátnak
4. Masszázsgörgők a talpaknak
5. Slide rendszer (csúszórendszer) – A fotel akár 8 cm-re is helyezhető a falaktól
6. Bluetooth kompatibilitás és hangrendszer

I Garancia: 3 év I Ingyenes házhozszállítás ICompară

VEGA – A tökéletes masszázsfotel a lakásba.

Mindent akar és annál is többet? Bemutatjuk az új Masatto modellt. A Vega a legújabb technológiákat alkalmazza, illetve van még néhány további előnye is, melyek mindegyike kellemes meglepetést okoz. Ez az új modell ötvözi a modern dizájnt a légpárnás teljes masszázzsal, az intelligens görgőkkel a hátnál, melyek egy „L” pályájú sínen vannak. Mindezek által megvalósul a nulla gravitációs pozíció, amely hatékony és gyógyászati szempontból is helyes masszázst eredményez. A csúcstechnológia egy bluetooth-vezérlésű hangrendszerrel egészül ki, hogy a masszázs valóban pihentető legyen. Ez a kombináció egy teljes és intenzív komfortérzetet és relaxációt nyújt akár az otthonában is. A masszázsfotel kilenc különböző és kreatív automata masszázsprogramhoz biztosít hozzáférést. Mindezek mellett a Vega modellhez tartozik a melegítés a hátnál, a test beolvasása (szkennelése) és 5 manuális masszázstechnika. A masszázsfotel kétségtelenül lenyűgözi, inspirálja és javítja felhasználójának állapotát, közérzetét.


„L” típusú sín és a Zero Gravity funkció

Szinkronizálva a hátat, feneket és lábakat, a többszöges módnak köszönhetően a Vega fotel egyedi masszázsélményt kínál a nulla gravitációs pozícióban. A Zero Gravity akkor valósul meg, amikor a test a legtermészetesebb, legkiegyensúlyozottabb helyzetben van, azaz amikor a lábak a test fölött vannak és a azzal megközelítőleg egy 128 fokos szöget zárnak be. Ebben a pillanatban a testfunkcióknak optimális értékeik vannak.
Az „L” alakú sínnel rendelkező szerkezet lehetővé teszi, hogy egy mély és meglehetősen hosszú masszázs valósuljon meg, szemben azokkal a fotelekkel, melyek egyenes sínt használnak. A sín tökéletes szinkronba kerül az emberi test formájával, lehetővé téve egy precíz masszázst, melynek során ingerelve vannak a hát fontos pontjai. Ennek következtében megszünteti a fáradtságot, javítja a fizikai és szellemi állapotot egyaránt. A fotel lehetővé teszi, hogy a masszázsrendszer hatékonyan működjön az egész hátnál, a nyaktól kezdődően egészen a lágyékig, beleértve a medence zónáját, a feneket is.9 gyógyászati automata program

A Vegát az automatikus programok tervezésének egyedülálló módja teszi igazán különlegessé. A használók 9 komplex és változatos masszázsélmény közül választhatnak egyetlen gombnyomással. A masszázsprogram kiválasztásánál érdemes figyelembe venni a napi aktivitást vagy az aktuális állapotot. Az automata programok célja, hogy egy nehéz munkanap után ingereljék a testet, a nyakat, hátat, derekat, feneket, lábszárakat, lábakat, talpakat vagy időnként a makacs, feszült, fájdalmas területeket.

FULL: a szervezet teljes megújúlásáért
RELIEF: az izomfájdalmak csillapításáért
THERAPY: a speciális problémákkal rendelkező zónákért
YOGA: a test és lélek egyensúlyáért
STRECH: a végtagok és gerinc nyújtása a vérkeringés serkentéséért
FLEX: kombinálja a nyújtást a levegő megemelkedett nyomásából adódó erővel
NIGHT: az alvás előtti teljes relaxációért
AIR: kizárólag légpárnákkal történő masszázs az érzékeny pillanatokra
QUICK: a test gyors regenerálódásáért
5 manuális masszázstechnika

A Vega korlátlan, személyre szabható masszázst kínál. A használó 5 manuális masszázstechnika közül választhat: gyúrás, ütés, a test gyors és ismételt ütögetése (tapotement), gördülés, duális, ezek által könnyedén személyre szabhatja a masszázsélményt. Ezenkívül a görgős rendszer szélessége, sebessége és intenzitása a felhasználó magasságának és preferenciáinak megfelelően módosíthatók, hogy a masszázs minden nap újszerűen hasson. A Vega személyre szabott jellemzői kifinomultak, sokoldalúak és könnyen beállíthatók, így felkínálva a felhasználónak a teljes vezérlést, melyet érdemel, továbbá azt az egyszerűséget, amelyet kíván.

A használó beolvasása (szkennelése)

A masszázsprogram indítása előtt a Vega elindítja a testszkennelési technológiát, így a görgők szélessége hozzáigazodik a használó testének körvonalaihoz. Ez lehetővé teszi a fotel számára, hogy megcélozza a problémás területeket, és hogy gondoskodjon arról, hogy személyre szabjon minden masszázsprogramot a kívánt hatás elérése érdekében. Fejletszve a robotika által, ez a fotel képes tökéletesen alkalmazkodni az emberi testhez azáltal, hogy szkenneli azt már a kezdetekben, hogy felismerje a vállak, a karok, a csípő és a lábszárak méreteit. Miután a szkennelés befejeződött, a Vega személyre szabja a masszázsprogramot, gondos figyelemmel kísérve a részleteket. Ez a funkció szinkronizálja a görgőket és a fotelek légpárnáit, a test szélességétől és formájától függően, hogy eltávolíthassa a görcsöket és csomókat a nyak, hát és vállak izmaiból.

Melegítő funkció

A hátnál melegítő funkcióval ellátott Vega megnövekedett komfortérzetet kínál. Egy gombnyomással a melegítő funkció aktiválódik a hátgerinc mentén, kedvezve a vérkeringésnek és egy mély nyugalmi állapotnak.

A talpak frissítő masszázsa

Duzzadt, fájdalmas lábak? A nap nagy részét állva vagy gyalogolva tölti? Kényeztesse lábait egy frissítő masszázzsal. A Vega a talpaknál görgőkkel van felszerelve, melyek intenzív masszázst tesznek lehetővé. Ezek a görgők a fájdalmas, duzzadt lábak enyhítésére és a talpakban levő reflexológiai pontok aktiválására szolgálnak.

Teljes masszázs légpárnákkal

A légpárnás masszázs aeropátiás sejteket alkalmaz, melyek stratégikusan a karoknál, lábszáraknál és lábaknál vannak elhelyezve, hogy könnyedén, ritmikusan simogassák a testet. A lábszárak és lábak rezgéskeltőit kombinálva azt érezheti, hogy fél tucat profi masszőr dolgozik az Ön kényelméért. Az akupresszúrás masszázs egy új kezelési mód, amely nagy légpárnákat használ, melyek összenyomódnak és kibontakoznak a test körül, hogy a bőrt és az izmokat masszírozzák természetes nyomással, mindezt azért, hogy javuljon a vérkeringés, csökkenjen a végtagok duzzadtsága és stimulálódjon az anyagcsere.

A teljes test masszázsa

Azok, akik krónikus hátfájdalmaktól szenvednek, tudják, hogy a hátfájdalmak bizonyos zónákban nehezen kezelhetők, valamint ezek különös figyelmet igényelnek. Szerencsére a Vega fixpontos masszázst kínál, lehetővé téve használójának, hogy kiválasszon egy adott pontot vagy zónát a háton, arra irányítva a masszázst. Ezt a funkciót kifejezetten azért tervezték, hogy meg lehessen szüntetni a feszültséget egy olyan területen, amely különös figyelmet igényel. A fix pontban történő masszázs lehetővé teszi, hogy a használó kezébe vegye az irányítást, masszázsélménnyel gazdagodjon és megszabaduljon a feszültségtől.

Technikai részletek

Terméktípus: Masszázsfotel
Modell: VEGA
Teljesítmény: 230W
Teljesítményfrekvencia: 50/60 Hz
Anyag: ökológiai – rugalmas – antibakteriális bőr
Szín: Fekete
Fekete és Piros
Biztonsági tervezés: első osztályú
Tartozékok: LCD kijelzős távirányító
használati útmutató
Súly: 90kg
Méretek (mm): 1502(L) x 812(W) x 1200(H)

Vásáróink véleménye


Mónika Varga

November 21.2018
*****
24 órai házhozszállítás. Köszönöm a mobilizációt. Egész hétvégén , maximálisan teszteltem.Nagyon elégedett vagyok. Ajánlom!
Gratulálok az ügyfélkapcsolathoz !
Szép napot!

Alexandra Kelemen

November 7.2018
*****
Megvásároltam ezt a terméket az indítasi árban, gyönyörű design és a szín választások tökéletesek. A masszázs tökéletes , kedvencem a hátmasszázs! Ajánlom mindenkinek , nem fogják megbánni!

Csaba Kovács

November 28.2018
*****
A szüleim nagyon elégedettek ezzel a tipussal. Nagyon boldoggá tenne ha nekem is több időm lenne hasznlálni.A talpmásszázs szuper jó!

8 reviews for VEGA – Home & Office

 1. :

  Imádjuk a Vega modelt.Mindegyik masszázsprogram kifogástalan.Köszönjük Masatto. Péterné Molnár Ágnes Oroszlány

 2. :

  Megvásároltam ezt a terméket az eredeti árán.Nagyszerű designja van, a szin kombináció remek.A masszázs amit nyújt mennyei.Mindenkinek ajánlom.

 3. :

  A szüleim nagyon szeretik ezt a típusú masszázsfotelt.A lábmasszázs a kedvencem, jó lenne ha nekem is több időm lenne nekem is használni.

 4. :

  A házhozszállitás 24 órán belűl történt.Köszönöm a pontosságot.Egész hétvégén próbálgattuk.Nagyon megvagyunk élegdve.Köszönjük a hozzáallásukat.

 5. :

  Feleségem kapta a gyerekektől születésnapi ájándékként.Minden programát nagyon szeretjük, nagyon sokat használjuk. A szinkombinácio remek, tökéletesen illik a többi szobában lévő bútorhoz.Köszönjük Masatto.

 6. :

  Minden pénzt megér.Mindenki a családból nagyon sokat használja.A lábmasszázs kitűnő.Ajánlom mindenkinek.

 7. :

  A Vega masszázsfotel egy komplex és kitűnő fotel. Minden program remek, a feleségem sajnos ízületi problémákkal küzköd emiatt vásároltunk egy masszázsfotelt.Köszönjük a csapat együttműködését és segitségét.

 8. :

  Egy két éve keressük a megfelelő masszázsfotelt számunkra.A Vega modell lett a választásunk hisz árban is, és ami a programokat illeti rendkivüli.Köszönjük a sok jó és hasznos tanácsot.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hívja most Üzenet
X