Sirius_pic_1

SIRIUS – Premium Deluxe 3D

3D technológiás masszásfotel, SL típusú sín és innovatív technológia a lábak teljes masszázsáért.

Technológia és innováció:
1. Masszázsrendszer háromdimenziós görgőkkel a hátnak
2. Nulla gravitációs rendszer, S alak, L alak- L típusú sín
3. Melegítő rendszer a hátnál, fenéknél, karoknál és lábszáraknál
4. Bluetooth. Applikáció általi vezérlés.
5. Hatékony görgők a talpak és lábszárak masszírozásához
6. Az egyedüli fotel térdmasszírozó funkcióval
I Garancia: 3 év I Ingyenes házhozszállítás ICompară

A Sirius azért lett kitalálva, hogy pontosan azt kínálja, amit Ön érdemel: nyugodt és pihentető pillanatokat, egészséget és wellnest. A kényelemre és relaxációra fókuszálva a Sirius masszázsfotel a természetes energia stimulátora. Egy jó masszázs csodákra képes, enyhíti a hátfájdalmat és megszünteti a feszültséget. Mindenkinek ajánlott, hogy megtapasztalja a terápiás masszázs új világát.

SL típusú, kifinomult sín

A Sirius úgy van tervezve, hogy maximális kényelmet kínáljon, valamint összhangot teremtsen a használó, a masszázsprogramok, a légpárnák és a görgők között. A terápiás masszázsszék fel van szerelve egy SL típusú sínnel, amely figyelembe veszi a gerinc természetes, „S” alakú görbületét, továbbá utánozza a professzionális masszázst, melyet masszőr végez, mindezt a meghosszabított „L” szakaszon. Az SL típusú sín olyan masszázst kínál akár az eredeti terápiás masszázs, mert abban a pillanatban, amikor a masszázsgörgők aktiválva vannak, ezek tökéletesen helyezkednek a gerinc görbületéhez, és lehetővé teszik, hogy a masszázs egy meghosszabbított sínen valósulhasson meg.

A Zero Gravity pozíció

A nulla gravitációs pozícionálás, ahogyan a NASA is leírja, a testet kiegyensúlyozott állapotba helyezi, amely során minden izom teljesen nyugodt állapotban van. Ez a funkció biztosítja a gravitációs feszültség csökkenését, egy elmozdulás által 128 ± 7 °-ba , amely a legmegfelelőbb pozíció. A funkció előnyeihez tartozik a jobb vérkeringés, a hátfájdalmak javulása, a nyomás felszabadulása a vállakból, nyakból vagy gerincből. A Zero Gravity pozícióban a test megtapasztalja a súlytalanság élményét, továbbá teljesen érintkezik a fotel háttámlájával, lehetővé téve, hogy a masszázsnak teljes hatása legyen.

8 + 2 különböző automata program

A premium masszázsfotel, a Sirius boldog használója 10 komplex masszázsélmény közül választhat, egész egyszerűen a távirányítóról vagy a telefonra/táblagépre telepített alkalmazásból. Kiválaszthatja az automata programok egyikét a napi tevékenységei vagy az éppen aktuális állapota szerint. Az automata programok úgy vannak tervezve, hogy stimulálják a testet, többek közt a nyakat, hátat, derekat, ülepet, lábszárat, lábat, talpat egy nehéz munkanap után.
A masszázsprogramok stílus, intenzitás és kívánt hatás szerint váltakoznak. A 10 automata program mellett a Sirius különleges módot kínál a hölgyeknek és uraknak. A változatos programok tökéletesek a mindennapos fájdalmak és különböző feszültségek kezelésére, a használó állapotától függően. A Sirius fejlesztésénél a tervezőcsoport különös figyelmet fordított a nők és férfiak fizikai különbségeire. A Ladies és Gentleman módok azért lettek kitalálva, hogy teljes testi relaxációt nyújtsanak nőknek és férfiaknak, figyelembe véve a csomópontokat, feszültségeket és a specifikus, nemhez kötődő, fiziológiai fájdalmakat.

Manuális mód és masszázs egy fix pontból

Hogy bámulatos pontossággal működjön, a Sirius manuálisan is működtethető, azaz a használó választhat technikák közül (gyúrás, gyors és ritmikus ütés, kettős masszázs, shiatsu), ugyanakkor választhatja egyetlen fix pont vagy részleges zóna masszírozását is a kívánt enyhülés eléréséhez. Mindemellett a használó módosíthatja a hő beállításait, az intenzitást és szélességet, hogy a tartós és specifikus fájdalmakat megfelelően kezelje. A manuális opciókkal irányítani lehet a görgők közötti szélességet, az ülésmagasságot, a görgők pozícióját, a görgők gyorsaságát és a testhelyzetet. A manuális mód lehetővé teszi használójának, hogy teljes vezérlést gyakoroljon a masszázsélmény felett.

Forradalmi technika – kettős masszázs lábszárak/térdek

Az állítható lábtartó felkínálja a lábszárak mentén irányuló masszázst, illetve ha úgy dönt, hogy felemeli a lábtartó lábszárakhoz tartozó szakaszát, akkor egy gyengéd, pihentető masszázsnak fog örvendeni a térdeknél. Ezzel az egyedülálló funkcióval meg lehet szüntetni a feszült pontokat, alkalmazva a különböző technikákat, mint a gyúrás, a lábak és térdek teljes zónájában.

Teljes masszázs légpárnákkal és melegítő funkcióval

A Sirius egyike a legkomplexebb masszázsfoteleknek a világon. A kifinomult, SL típusú sínen történő, 3D masszázs tökéletesen kiegészül az akupresszúrás masszázzsal, légpárnákkal és melegítő funkcióval a test minden zónáján.

Melegítő funkció:

A melegítés olyan hatást vált ki, amely kedvezően hat a keringésre, javítva a szervezet válaszát a mély masszázsra, visszaállítva a fáradt szervezet egyensúlyát. A fotel egy valóban hatásos melegítő terápiát tesz lehetővé azáltal, hogy a test nagyon sok zónáján aktiválható: a karoknál, a hátnál, a fenéknél, a lábaknál. Egyetlen gombnyomás, és a funkció rögtön aktiválódik a gerinc hosszán, a fenéknél, a karoknál, a lábszárnál, kedvezve a keringésnek és egy mély relaxációs állapotnak.

Teljes rendszer légpárnákkal

A légpárnás masszázs aeropátiás sejteket használ, melyek a vállaknál, karoknál, lábszáraknál és lábaknál helyezkednek el, és ritmikus mintázatok által könnyedén simogatják a testet. A nyomás általi masszázs egy új kezelési mód, amely nagy légpárnákat használ, melyek összenyomódnak majd kibontakoznak a test körül, így masszírozva a bőrt és az izmokat természetes nyomással, célul kitűzve a vérkeringés növelését, az alsó végtagok duzzadásának megelőzését és az anyagcsere serkentését.

A felhasználó beolvasása, szkennelése

A masszázsprogramot megelőzően a Sirius elindítja a testszkennelési technológiát, hogy személyre szabja a masszázst, és hogy a görgőket a test körvonalához igazítsa. Mindez lehetővé teszi, hogy a fotel a problémás zónákat célozza meg, továbbá ügyel arra, hogy minden masszázsprogramot személyre szabjon a kívánt hatás elérése érdekében. Fejlett robotikamasszázst használva és a testformát felismerve a fotel alkalmazkodik az emberi testhez, valamint a kezdeti testbeolvasást követően felméri a vállak, karok, a csípő és a lábszárak méreteit. A szkennelés után a Sirius gondosan figyel arra, hogy igazán személyre szabja a masszázsprogramot. A görgők és a légpárnák szinkronizálódnak a test formájától és méreteitől függően, így megszüntethetők a görcsök és csomók a nyak, hát és vállak izmaiban.

Kifinomult design, a részletekre való összpontosítás

Az első szó, amely eszedbe jut, amikor a Siriust látod: kifinomult. Különleges, rugalmas, antibakteriális műbőrből van készítve egy mély masszázsélmény érdekében. Az intelligens dizájn, valamint a kifinomult esztétika ötvözésével a Sirius bármilyen helyiségben jól mutat, lenyűgözi használóit. A részletekre történő odafigyelés prioritást jelent a Sirius esetében. Meg fogják lepni a végső simítások, mint a premium hát- és ülőpárnák vagy a bevont háttámla.

Technikai részletek

Terméktípus: Masszázsfotel
Modell: SIRIUS
Teljesítmény: 230W
Teljesítményfrekvencia: 50/60 Hz
Anyag: ökológiai – rugalmas – antibakteriális bőr
Szín: fehér és barna
fekete
Biztonsági tervezés: első osztályú
Tartozékok: LCD kijelzős távirányító
használati útmutató
Súly: 105kg
Méretek (mm): 1140(H) x 840(W) x 1270(H)

Vásáróink véleménye


Péter Szabó

November 10.2018
*****
Nemrég megvásároltam a Sirius modelt kivételesen a lábmasszázs miatt.Lábszárcsontnál elhelyezkedő hengerek jól érzékelhetőek és egy futás után tökéletesen ellazítja az izmokat. Nagyon elégedett vagyok a választásommal és mindenkinek csak ajánlani tudom!

András Pap

November 13.2018
*****
Négy éve használtam az IREST modelt ,a premium választék közűl , A60 -at . Ajándékba adtam a szüleimnek , és kicseréltem erre az új tipusra.A térd és a lábmasszázs levett a lábamról . A hátmasszázs nagyon jó , a programok különbözőek és érdekesek.Visszatérek egy hónap múlva egy teljes véleménnyel.

Ilona Vas

Január 2019
*****
Miután kiprobáltunk több tipusú masszázsfoteleket a Sirius-t választottuk. A masszázs egyszerűen tökéletes! A feleségem teljesen elégedett és nagyon boldog a hölgyeknek kifejlesztett program miatt.
Mindenkinek ajánlom!

12 reviews for SIRIUS – Premium Deluxe 3D

 1. :

  András barátunknak köszönhetjük ezt a csodálatos fotelt. Eljegyzési ájandék volt, a feleségem nagyon szereti a hölgyeknek kifejlesztett masszázsprogramot. Köszönjük a tökéletes és tiszta munkát a Masatto csapatának. Kallosi Áron Pest

 2. :

  Nemrégiben megvásároltunk egy Sirius modellt leginkább a lábmasszázs miatt. Egyszerüen tökéletes.Minden izmot relaxszál. Kiss Ádám Csömör

 3. :

  Egyszerűen tökéletes.Imádja az egész család, mindenkinek ajánljuk! Keresztes Andrea-Budapest

 4. :

  Komoly hát és gerincfájdalmaim voltak a munkámnak köszönhetően, de ez a fotel minden problémámat elháritott. Minden szabad percet a fotelben töltöm. Zsolt Herceghalom

 5. :

  Atérdmasszász elképesztően jó.A hölgy és az úr -nak kifejlesztett programok kitűnőek.
  Köszönjük Masatto. Erszébet K. Dunaharaszti

 6. :

  Már két éve használjuk a masszázsfotelünket.Ugyanabban a jó állapotban van, ugyan olyan jó minőségű masszázst nyújt.Semmi gondunk sem volt vele.

 7. :

  A masszázsfotelek kiváló lehetőséget biztosítnak a kikapcsolódáshoz, a testi-lelki rekreációhoz. A masszázsfotelek semmi máshoz nem hasonlítható élményt, és egészségmegőrző hatást nyújtanak. Bármelyik modellt választják bizalommal fordulhatnak a Masatto csapatához.

 8. :

  A feleségem egy jó ideig rágta a fejem amíg megkapta a masszázsfotelét.Eleinte nem tünt egy szükséges dolognak, de be kell valljam amióta megvan csak a fotellben tölteném az időt.A masszázs fenomenális, mintha egy masszőr masszirozna.

 9. :

  Az eggyik ismerősünk mesélt a masszázsfoteléről amit a Masatto tól vásárolt, aztan meg is hivott hozzá hogy próbáljuk ki. Szerelem volt első látásra.Nagyon szép és izléses fotell, bárhova illik.A masszázs tökéletes, a kedvencem a hát és a lábmasszázs, már két hónapja boldogan használjuk a saját fotelünket.

 10. :

  Izületi és hátfájási problémám miatt sokat jártam és sok pénzt fektettem az egészségembe, amíg úgy döntöttem hogy megvásárolom a saját masszázsfotelem.Sok cég ajtójánál kopogtattam, és így kerültem a Masatto céghez ahol egy profi csapat várt. Minden hasznos és fontos információban segitettek és boldogan hazamehettem a Sirius modellű fotelemmel amit imádok.

 11. :

  24 órán belűl már boldogan használhattam a masszázsfotelem, amiből egyre nehezebb kiszálnom.Számunkra legjobb modell. Gratulálok az egész csapatnak.

 12. :

  A Sirius szinkombinációi tökéletesek, remekűl néz ki a nappalinkban. A férjem alig tud ellenállni, állandóan masszirozná magát.Nagyon jól kigondolt masszázsfotel,van 2 plusz programja ami kizárólag férfinak és nőnek lett tervezve.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hívja most Üzenet
X