Polaris_pic_1

Polaris – Premium Deluxe 3D ORVOSI TERAPEUTIKUS

Az egyetlen 3D rendszerrel és 6 melegített kerámia görgővel rendelkező masszázsfotel.

Technológia és innovációk:
1. 3D masszázsrendszer 6 masszázsgörgővel
2. Melegítő rendszer kerámia görgőkkel és többrétegű masszázspárnák
3. Zero Gravity rendszer, „S” alak, „L” alak- „L” típusú sín
4. A legkomplexebb lábmasszázs
5. „Slide” rendszer (csúszórendszer) – Lehetséges, hogy a fotel mindössze 8 cm távolságra legyen a faltól
6. Bluetooth általi intelligens vezérlés az okostelefonra vagy táblagépre telepített applikációval

I Garancia: 3 év I Ingyenes házhozszállítás ICompară
Polaris Premium Deluxe 3D – A luxus és teljesítmény meghatározása

A Polaris Premium Deluxe 3D masszázsfotel a relaxációt egy új szintre emeli. Különleges dizájnt és a legjobb teljesítményt kínálva megvalósulhat a gyógyászati masszázs, amely személyre szabható, igazítható az életmódhoz, mindezt azért, hogy kiválóan érezhesse magát.Vezesse be napi rutinjába a figyelemre méltó fotel által kínált masszázst, mindegy, hogy épp energikusan indítja a napot vagy relaxál este, hogy intenzív edzésre készül, gyógyul egy betegségből, vagy egy hosszú nap után épp visszatér az irodából, a Polaris tökéletes arra, hogy visszaállítsa a szervezet jól megérdemelt egyensúlyát. Ez a masszázsfotel kellemes meglepetést fog okozni komplex automata programjaival valamint kézi beállítási lehetőségével, hogy a leginkább személyre szabott masszázst kapja. A Polaris fel van szerelve az úgynevezett testszkennelési technológiával, hogy hatékony és pihentető masszázsélményt eredményezzen. Intelligens görgőkkel a talpnál, gyúrással a lábszárak oldalánál, görgőkkel a lábszárak hátsó részénél, a Rokol a legkomplexebb masszázst nyújtja az alsó végtagoknál. Lehetővé teszi a teljes test megfiatalodását és a nulla gravitációs pozícionálást, így a test egy ergonomikusan is megfelelő helyzetben pihenhet. A Polaris modern külseje és a kifinomult technológia együttesen garantálják a terápiás masszázs élményét otthona kényelmében.
A 3D masszázsrendszer egyedi masszázsélményt kínál

A Polaris Premium Deluxe 3D kiemelkedik a szokványos masszázsfotelek sorából, hiszen 3D masszázstechnológiát alkalmaz 6 masszázsgörgővel. A görgők a Polaris fotel 3D masszázsgépénél kitolódnak maximum 7 cm-re, dinamikus és hatékony masszázst megvalósítva, amely lazítja a váll szorult izmait és elősegíti a merevség vagy csomópontok feloldását a hátban. Ezáltal minőségi masszázs végezhető el, amely alapos a nyak, a váll de akár a derék és fenék területén is. A masszázsok során felejthetetlen komfortérzetet és pihenést tapasztalhat.

Melegített masszázsgörgők – meleg kezek hatása

A Polaris az egyetlen masszázsfotel 3D géppel, amely a melegített masszázsgörgős innovatív technológiát használja, amely egy profi masszőr meleg kezeit és a Jade-kő terápiát szimulálja. A masszázsgörgőknek szilikon bevonata van, belsejük pedig a kényelem érdekében kerámia, így az összhatás páratlan. A piacon az összes többi fotel régi melegítő technológiát alkalmaz, infravörössel a párnákban. A melegítéses terápia serkenti a vérkeringést, megszünteti a fáradtságot, így egy teljes kikapcsolódást tesz lehetővé számunkra. (Szabadalmaztatott rendszer, ZL 2014 1 0330384.3)

A Mester technikája. Egy profi masszázs élménye

A Polaris a hagyományos kínai orvostudományt alkalmazza, amely a gyors megfordítás technikájára van alapozva, a gyúrás, ütés, a test gyors és ismételt ütögetése (tapotement) és shiatsu hagyományos módja mellett a fotel rendelkezik további gyúrási technikákkal a lábaknál és hátnál, mely segít egy kifinomult és kényelmes masszázs megvalósulásában. A Polaris a gyors megfordulás technológiája által a legkényelmesebb masszázst nyújtja.

A légpárnás masszázs kényelmesebb és hatékonyabb – többrétegű párnák

Mivel komplex légpárnás rendszerrel rendelkezik, mely a profi masszőr kezeit utánozza, a Polaris légpárnás masszázst tesz lehetővé a vállaknál, deréknál, fenéknél és lábaknál. Ezáltal javítja a vérkeringést, pihenteti az izomcsoportokat és megszünteti a fáradtságot. A több rétegből álló forradalmi légpárnák képesek szabályozni a masszázs intenzitását, így a lehető legjobban valósul meg a hagyományos kínai orvoslás elmélete. Egy többrétegű párna három klasszikus párnának felel meg. A Polaris Premium Deluxe 3D tehát tulajdonképpen 84 légpárnát használ.

3D masszázsrendszer 6 görgővel, melyek „SL” típusú sínen csúsznak

A Polaris „SL” típusú masszázssínt alkalmaz, így felülmúlja a klasszikus foteleket, melyek csupán a hát zónájában biztosítják a a görgőkkel történő masszázst. A fotel lehetővé teszi a 3D masszázsrendszer számára, hogy hatékonyan működjön a lágyék, medence és a fenék területén is. Az „SL” formájú sínnel rendelkező gép mély masszázst eredményez, a gerinc „S” alakjának megfelelően. A görbített sín tökéletesen szinkronizálódik az emberi test alakjával, melynek következménye egy alapos masszázs, stimulálva a hát fontos pontjait, megszüntetve a fáradtságot,elősegítve a fizikai és szellemi jóllétet.


A Zero Gravity funkció. A legergonomikusabb masszázspozíció.

Szinkronizálva a hátat, feneket és lábakat, a többszöges módnak köszönhetően a Polaris egyedi masszázsélményt kínál a nulla gravitációs pozícióban. A Zero Gravity akkor valósul meg, amikor a test a legtermészetesebb, legkiegyensúlyozottabb helyzetben van, azaz amikor a lábak a test fölött vannak és azzal megközelítőleg egy 128 fokos szöget zárnak be. Ebben a pillanatban a testfunkcióknak optimális értékeik vannak. A Zero Gravity funkció teljes relaxációt biztosít természetes és kényelmes helyzetben, csökkentve a szív és gerinc nyomását, kedvezve az agy oxigénellátásának, kiküszöbölve a fáradtságot, javítva az alvás minőségét. A NASA által kifejlesztett nulla gravitációs elméletre és a TCM elméletre támaszkodva létrejött a legkényelmesebb Zero Gravity masszázspozíció. A Slide rendszer (csúszórendszer) lehetővé teszi, hogy a fotel előrecsúszásával takarékoskodni lehessen a hellyel. A Polaris ezt a funkciót használja és lehetővé teszi, hogy a fotel mindössze 8 cm távolságra legyen a faltól, így takarékoskodhat a hellyel otthonában. Amikor megnyomja a start gombot, a szék automatikusan előremozdul, nem érinti a falakat.

A használó beolvasása (szkennelése)

A masszázsprogtam indítása előtt a Polaris elindítja a testszkennelési technológiát, így a görgők szélessége hozzáigazodik a használó testének körvonalaihoz. Ez lehetővé teszi a fotel számára, hogy megcélozza a problémás területeket, és hogy gondoskodjon arról, hogy személyre szabjon minden masszázsprogramot a kívánt hatás elérése érdekében. Fejlesztve a robotika által, ez a fotel képes tökéletesen illeszkedni az emberi testhez azáltal, hogy szkenneli azt már a kezdetekben, hogy felismerje a vállak, a karok, a csípő és a lábszárak méreteit. Miután a szkennelés befejeződött, a Polaris személyre szabja a masszázsprogramot, gondos figyelemmel kísérve a részleteket. Ez a funkció szinkronizálja a görgőket és a fotelek légpárnáit, a test szélességétől függően, hogy eltávolíthassa a görcsöket és csomókat a nyak, hát és vállak izmaiból.

A legkomplexebb masszázsrendszer a lábaknak

Azt mondják, hogy a talp az emberi test második szíve. Pontosan ezért a Polaris nagy hangsúlyt fektet a lábak masszírozására és a leginnovatívabb technológiákat használja. A talpak masszázsa 3 csoport görgővel valósul meg, melyek egységes részekre vannak elosztva. A lábszárak három irányból vannak masszírozva: hátul görgők vannak, a külső oldalon opcionális alkalmazható gyúrás, a belső oldalon pedig légpárnás masszázs zajlik. Mindezenáltal mély masszázst biztosít a lábszáraknak, stimulálja a relaxációs területeket, mely kiváló hatással van az egészségre, meghosszabbítva az élettartamot, javítva az életminőséget.

Gyógyászati masszázs a zene ritmusára. Teljes pihenés és a mindennapos stressztől való megszabadulás

A Polaris felső részén beépített audio-rendszer van, amely a Bluetooth technológia által lehetővé teszi a zenelejátszást, így a masszázsgörgők a zene ritmusára tudnak dolgozni. A zene ritmusára történő masszázs segít, hogy megszüntessük a fáradtságot, valamint relaxálja testünket és elménket.

Intelligens vezérlés 3 módszerrel

A Polaris az LCD távirányítóval vezérelhető, vagy okostelefonról, táblagépről bluetooth által, az ingyenesen, iOS-re és Androidra egyaránt telepíthető applikáció segítségével. A távirányító modern dizájnú, ergonomikus, könnyen használható az automata programoknál és a több mint 100 manuális masszázskombinációnál.


Kifinomult dizájn, a részletekre való figyelés. Minőségi, első osztályú anyagok és összetevők

Az ökológiai, antibakteriális bőr nagyon tartós, felülete érintésre sima és kellemes, így egyidőben biztosít egy kényelmes és egészséges élményt. A dizájnon kívül a relaxációs terápia is biztosítva van az otthoni esték során. A dizájn lenyűgöző. Ötvözve az intelligens dizájnt a kifinomult esztétikával, a Polaris jól mutat bármilyen helyiségben, és minden használóját lenyűgözi. A részletekre történő odafigyelés prioritást jelent a modell esetében. Kellemes meglepetést fognak okozni a luxusos végső simítások.

Technikai részletek:

Terméktípus: Masszázskészülékek
Masszázsfotel
Masszírozó fotel
Teljesítmény (W): 200
100
Funkciók: 3D masszázsrendszer 6 masszázsgörgővel
Terapeutikus melegítő funkció a kerámiai görgőkön keresztül
Zero Gravity funkció a teljes relaxációért
„L” típusú masszázssín – a görgők a fenékig is mehetnek a fenék masszázsa érdekében
„S” típusú masszázssín – felveszi a hátgerinc S alakját
„Slide” funkció (csúszófunkció) – a fotelt a falak mellé is lehet helyezni
Légpárnás masszázsfunkció az egész testnek
Reflexoterápia – 3D talpmasszázs görgőkkel
Elektromos csúszófunkció a lábaknál és a háttámlánál
Automatikus funkciók gyógyászati programokkal
Manuális funkciók a masszázs finomhangolásával
A hengerek intenzitásának és sebességének beállítása: 3 szint
A masszázspárnák intenzitásának beállítása: 3 szint
Stretch funkció – nyújtó funkció és kettős húzás
Masszázstípus: Teljes masszázs az egész testnek
3D masszázs 6 szilikongörgővel a hátnak: gyúrás, érintés, ütés, nyomás
Légpárnás masszázs
Talpmasszázs görgőkkel
Stretch típusú masszázs (nyújtás)
Programok Program Recovery. Gyógymasszázs.
Program Pain Relief. Masszázs hátfájdalmaknak.
Program Stretch. Nyújtással és dupla húzással történő masszázs.
Program Music Sync. A masszázs zenével való szinkronizálása.
Program Experience
Manuális programok: gyúrás, érintés, ütögetés, gyúrás&érintés, shiatsu
Tartozékok Ergonomikus LCD távirányító
Használati utasítás
Színek Fehér-Barna
Barna-Piros
Egyebek Anyag: Ökológiai, antibakteriális bőr
Biztonsági tervezés: első osztályú

Vásáróink véleménye


Kersztes Roland

November 21.2017
*****
Egy nagyon szép desgin-al rendelkező és egy nagyon jó minősegű masszázsfotel. Egy fehér masszázsfotelt vásároltunk ami tökéletesen illeszkedik a szoba szinével.Az első használat után már jobban éreztem magam.Bizalommal vásároljanak az önök egészségébe fektetnek pénzt. Köszönöm!

Varga Pál

December 2018
*****
Az ünnepek előtt vásároltam meg ezt a tipust, a tökéletes ajándék volt az egész család számára.A masszázsfotelnek köszönhetően az egész család nyugodt volt.Az autómatikus programoknak nagyon jól kivannak gondolva.
Köszönjük szépen, kellemes ünnepeket!

Papp János

November 2018
*****
Az én gusztusomra kifejlesztett masszázsfotel.Hosszú és rengeteg választás után , ez lett a kedvencem ami tökéletes hátmasszázst csinál.Mindenkinek hálásan és bátran ajánlom a Massato szolgáltatásait.
Köszönöm!

11 reviews for Polaris – Premium Deluxe 3D ORVOSI TERAPEUTIKUS

 1. :

  Gyönyörű designú masszázsfotel és tökéletesen illeszkedtünk a relaxációs szobánkba. Az első masszázs után már jobban éreztem magam. Kaszta Sándor Budaörs

 2. :

  Rengeteg masszázsfotelt néztünk meg a feleségemmel még kiválasztottuk a tökéletes modellt számunkra.Mivel ez egy terapeutikus modell minden masszázstipus egyszerüen elképesztő.A feleségem a gyengébb és a lágy masszázst szereti, én pedig a dúrvábbat így mindkettőnk kivánsága valóra vált. Kálmán és Emma Szigetszentmiklós

 3. :

  Profizmus, minden szempontból.Első perctől tudtam, hogy egy komoly és megbizható csapattal van dolgom.Köszönök mindent.Imádjuk a Polaris masszázsfotelünket, minden szabad percet a fotelben töltünk. Sárándi Tamás Pest

 4. :

  Megvásároltam ezt a modellt a Húsvéti ünnepek előtt, ez volt a tökéletes ajándék a családnak. A Polaris modellnek köszönhetően mindannyian nyugodtabbak voltunk az ünnepekre! Az automatikus programok nagyon jól átgondoltak. Köszönjük Masatto. Gyula Elemér Cegléd

 5. :

  Rengeteget gondolkodtunk és kerestünk még megvásároltuk a tökéletes masszázsfotelt.A Polaris 10 autómatikus programmal rendelkezik melyek bárki elvárását felűlmúlja,Mindenkinek ajánljuk.

 6. :

  A Polaris masszázsfotelt már egy ideje kinéztük, mivel eggyik klinikánkba szerettük.Remek minden szempontból,ezt a terapeutikus masszázsfotelt mindenkinek ajánljuk aki hát,gerinc vagy csak egy kis relaxacióra vagyó ember.

 7. :

  Rengeteg masszázsfotelt próbáltunk, a választásunk ez a modell lett, a Polaris. A legjobb masszázsfotel.A férjem imádja, remekűl illeszledik a lakásba. A masszázs amit nyújt elképesztő, mintha egy igazi masszőr masszirozná minden testrészed. Ajánljuk mindenkinek.

 8. :

  Nagyon megvagyunk elégedve a fotellel,amelyiket Januárban vásároltunk.Kitűnő minőségű masszázsfotel.

 9. :

  Egy nagyon jó masszázsfotel.Tökéletes szinkombináció és design.Remekűl illeszkedik bárki otthonába.A legjobb választás volt.Köszönjük.

 10. :

  Mindenki állandóan masszirozná magát.A legjobb ajándék választás volt.Köszönöm a csapatnak a segitséget és a pontosságot.Köszönöm Masatto.

 11. :

  Minden szabad percünket ebben a masszázsfotelben töltjük a párommal.Hát és ízületi problémák miatt vásároltuk mindenkinek csak ajánlani tudjuk.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hívja most Üzenet
X