Elektra_pic_1

ELEKTRA – HOME & OFFICE

2018-as modell – Teljesen felszerelt masszázsfotel modern designnal, ideális az otthonába vagy akár az irodába.

Technológia és innovációk:
Technológia és újítások:
1. Masszázsrendszer 3D görgőkkel
2. Zero Gravity rendszer, S-Shape, L-Shape – L típusú sín
3. Hátmelegítő rendszer
4. Talpmasszázs görgőkkel
5. Slide – rendszer: A fotelt a faltól minimum 8 cmre kell elhelyezni.
6. Bluetooth kapcsolattal és audio rendszerrel ellátva

Garancia: 3 év I Ingyenes házhozszállítás I

Tesztelheti ingyen itt: Bukarest, Kolozsvár, Temesvár, Karácsonkő (Piatra Neamt), Nagyvárad, Szeben.Compară

Elektra – Elektra masszázsfotel: tökéletes választás otthonra vagy akár a munkahelyére

A masszázsfotel, széleskörűen elfogadott a holisztikus gyógyászatban és terápiában, főként Ázsiában – Japánban és Dél-Koreában, ahol a lakások megközelítőleg 20%-nak fontos része a masszázsfotel. Az ötvenes évek közepén, először Japánban megjelenő masszázsfotel az idők során sorra magába foglalt technológiákat, funkciókat, designokat és szakmai hozzáértést, olyan szintű teljesítményhez jutva, amelyekhez hasonlót azelőtt el sem tudtunk volna képzelni. Az Elektra masszázsfotel a Masatto legújabb modellje, kis helyekre tervezve, mintegy egészség-oázist nyújtva a pihenni vágyóknak. Ez a modell ötvözi a modern, minimalista designt az alapos masszázzsal; légpárnák segítségével, illetve a háti részre fókuszáló, L formájú sínen elhelyezkedő intelligens görgőkkel, s ugyanígy a nulla gravitáció pozícióval hatékony és terápiai szempontból helyesen elvégzett masszázst nyújt. A háromdimenziós masszázs a talpaktól a lábszáron át a combokig, valamint az üleptől a hátig, s a vállaktól a tarkóig valósul meg.
A csúcstechnológia tetőpontja a Bluetooth vezérlésű hangrendszer, amelynek segítségével semmihez sem hasonlítható pihentető élményt nyújt.

Hatékony SL típusú sín

Az Elektra masszázsfotel alapkoncepciójaka az, hogy maximális kényelmet nyújtson, és természetes illeszkedést biztosítson felhasználója, a masszázsprogram, a légzsákok és a görgők között. Ez a terápiás masszázsszék SL típusú sínnel felszerelt, amely idomul a hátgerinc S görbületéhez, és egy professzionális masszőr mozdulatait imitálva az L sín teljes hosszában, a nyaki területtől az ülepig terjed hatása. Az SL sín terápiás masszázs szintjének megfelelő relaxációs élményhez juttaja felhasználóját, mivel amint a görgők aktiválódnak, rögtön a gerincoszlophoz tökéletesen illeszkedve helyezkednek el, s így a masszázs a gerinc teljes hosszát érinti.

“Zero Gravity” pozíció

Nulla gravitáció estetén, ahogyan a NASA leírja, a test olyan egyensúlyi állapotba kerül, amelyben minden izom a teljes relaxáció állapotában van. Ezen funkció biztosítja a gravitációs feszültség csökkentését, 128° szögbe való elfordítással, ami a test számára a lehető leghelyesebb és legergonomikusabb pozíciót eredményezi. Ezen funkció számos előnyökkel kecsegtet, például a vérkeringés javításával, a hátfájás enyhítésével, valamint a vállakra, nyakra és gerincoszlopra nehezedő nyomás megszüntetésével. Zero Gravity pozícióban a test teljes súlytalansági állapotot él meg, és mivel egészében érintkezik a fotel háttámlájával, lehetővé teszi a masszázsrutin nagyfokú hatékonyságát.

Teljes masszázs, légpárnákkal

A légpárnás masszázs stratégikusan a váll, hát, ülep, vádli és a lábszár környékén elhelyezett cellákat használ. Az akupresszúrás masszázs egy új kezelési mód, amely olyan nagy légpárnákat használ, amelyek a test körül rendre összenyomódnak majd kitágulnak, természetes nyomással masszírozva a bőrt és az izmokat, ezáltal serkentve a vérkeringést. Emellett ez a módszer enyhíti az alső végtagok megdagadását és egyúttal stimulálja a metabolizmust is.Melegítőrendszer

Mivel hátmelegítő rendszerrel felszerelt, az Elektra masszázsfotel nagyfokú kényelmet nyújt. Egy gomb segítségével a funkció a gerincoszlop teljes hossza körül aktiválódik, kedvezve a vérkeringésnek, s emellett segíthet teljesen ellazulni. A melegítési funkció keringő hatású módban is használható, ezzel feljavítva a masszázs hatását, és visszaállítva a fáradt szervezet belső egyensúlyát.
A felhasználó “szkennelése”

Az Elektra masszázsfotel minden masszázsprogram előtt az szkennelő technológiát alkalmaz, letapogatva a testet, s így hozzá igazíthatja a masszázst és a görgők a test körvonalától való távolságát. Ez lehetővé teszi azt, hogy a fotel megcélozza a problémás területeket, testreszabva bármely automatikus programot, így a kívánt hatást érve el. Előrehaladott masszázsrobotikát használva a szék alkalmazkodik az emberi testhez a formák letapogatásával, egy elsődleges szkennelés során, amely beméri a karok, vállak, derék és lábszár méretét. Miután a szkennelés befejeződött, az Elektra személyre szabja a masszázsprogramot, külön figyelmet fordítva ezen részletekre. Ez a funckió szinkronizálja a szék görgőit és légpárnáit a test méretének és formájának megfelelően, s így megszünteti a görcsöket és csomókat a nyak, a hát és a váll izmainak tájékáról.


Kézi üzemmód és masszázs egy pontban

Ahhoz, hogy még precízebben működhessen, az Elektra masszázsfotel kézileg is vezérelhető, tehát a felhasználó választhat a különböző technikák közül (gyúrás, ütögetés, dual masszázs, shiatsu), és ugyanígy választhatja egy fix pont vagy zóna masszírozását, így enyhítve a fájdalmat a problémás területeken. Ezenkívül, a felhasználó a melegítés beállításait is szabályozhatja, ennek erősségét és kiterjedését állandó, specifikus fájdalmakra összpontosítva. A kézi/manuális üzemmódban változtatható a görgők közti távolság, a szék dőlésszöge, a görgők pozíciója és forgási sebessége valamint a test pozíciója is. A manuális üzemmód a felhasználó kezébe adja az irányítást a relaxációs élmény fölött. Az Elektra masszázsszék korlátlan mennyiségű alternatívát nyújt a személyre szabott relaxáció terén. A felhasználó 5 technika közül választhat: gyúrás, ütögetés, simítás, gördülő masszázs, és duális, s így könnyedén testreszabható és adaptálhatóvá válik az élmény.
Emellett a görgőrendszer kiterjedése, sebessége és intenzitása beállítható a felhasználó magassága és preferenciái szerint akár naponta változó masszázsprogramot létrehozva. Az Elektra modell testreszabhatósági funckiói kifinomultak, sokmindenre kiterjedtek és felhasználóbarát módon működnek, átadva a felhasználónak az irányítást és megadva azt az egyszerűséget, amelyre relaxáció alatt vágyik.

Élénkítő talpmasszázs

Felpuffadt és fáj a lába? A napjai nagyrészét lábon tölti, esetleg túl sokat gyalogol?
Kényeztesse lábait élénkítő masszázzsal. Az Elektra masszázsfotel olyan görgőkkel van felszerelve, amelyek intenzív talpmasszázsban részesíthetik. Ezek a görgők enyhítik a felpuffadt láb fájdalmát, és aktiválják a talpban levő reflexiológiai pontokat.

Négy atomatikus terápiás program

A felhasználó négy komplex, változatos és intenzív masszázsélmény között választhat gombnyomással. Az automatikus programok közül választhat a napi tevékenységeinek megfelelően, vagy a pillanatnyi állapotára és kedvére hagyatkozva. Ezen programok stimulálják a testet a nyaktól a nyaktájékon át a hátig, a derekat, az ülepet, a lábszárat, a lábakat egészen a talpakig egy hosszú munkanap után, vagy mikor makacs fájdalom jelentkezik a test valamely részén.


Minimalista design, hangsúly a részleteken

Az, hogy figyelünk a részletekre, ennél a modellnél prioritás. Meg fogja lepni az elegáns kárpit, a kényelmes párnák, a krómozott részletek, az ergonomikus távirányító vagy a hátulsó bőrbevonatos fedő. Az Elektrát egy speciális műbőrbe burkoltuk, amely rugalmas, és antibakteriálisan kezelt, emellett tartós anyagból készült, egy mélyreható, alapos relaxációs élményért. A minimalista design és a tiszta esztétika ötvözésével az Elektra beleillik majd bármely helyiségbe, lenyűgözve minden felhasználóját.

Technikai részletek

Termék Tipusa: Masszázsfotel
Tipus: ELEKTRA
Energiafogyasztás: 230W
Tápfeszültség: 50/60Hz
Anyag: Műbőr, antibakteriális
Szinek: Fekete barnával
Fehér pirossal
Fekete bézs
Biztonság: I osztályú
Tartozékok: Távirányitó LCD képernyővel
Használati utasitás
Súly: 70kg
Méretek (mm): 1460(L) x 730(l) x 850(h)

7 reviews for ELEKTRA – HOME & OFFICE

 1. :

  Stressz, hátfájás, nyakfájás problémákkal szenvedő embereknek a legjobb megoldás.Minden nap órákat használjuk otthon.Az egyik legjobb masszázsfotel.Mindenkinek ajánljuk.

 2. :

  Rengeteg masszázsfotelt próbáltunk az utóbbi időben.Kerestünk valami kicsi és szép designú masszázsfotelt.Ez a modell egyszerűen elképesztően jó.

 3. :

  Inteligens masszázsfotel, az összes elérhető masszázstehnikával kényezteti felhasználóját.Csökkenti a hát, derék, gerinc fájdalmakat.Kisebb szobákba a legmegfelelőbb masszázsfotel.

 4. :

  Egyszerűen jókedvre derit már az első perctől.Kisebb alakatú embereknek a legjobb választás.A fáradtság pontjára fókuszáló masszázs, mely az egész testre jótékony hatással van.

 5. :

  Minden áron szerettem volna egy masszázsfotelt.A férjem házassági évfordulónkon meglepett az Elektra modellel.Nagyon szeretem, kis helyet foglal könnyen tisztitható.

 6. :

  A szomszédom ajánlotta ezt a modellt, mivel hogy tömblakásban élünk ez volt a legjobb választás.Nagyon jó masszázsprogramokkal rendelkezik.Imádjuk. Köszönjük Masatto a sok segitséget és pontosságot.

 7. :

  Anyunak kerestünk egy tökéletes és sokat tartó ajándékot. Állandóan gyötörte a hátfájás, emiatt döntöttünk a masszázsfotelnél. Nagyon kedves és segitőkész emberekre találtunk már az első perctől fogva.Anyu imádja az Elektra masszázsfotelét.Köszönjük a türelmüket és a segitségüket.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hívja most Üzenet
X