Fotoliu masaj Rokol 7912 maro -3

ATLAS – HOME DELUXE 3D MELEGÍTÉSSEL

Deluxe Fotel otthoni használatra, „L” típusú sín, 6 görgővel rendelkező masszázsrendszer, Zero Gravity és melegítés.

Technológia és innovációk:
1. Masszázsrendszer 6 masszázsgörgővel
2. Melegítő rendszer a hátnak és masszázsgörgők a talpaknak
3. Zero Gravity rendszer, „S” alak, „L” alak- „L” típusú sín
4. „Slide” rendszer (csúszórendszer) – Lehetséges, hogy a fotel mindössze 8 cm távolságra legyen a faltól
5. Intelligens vezérlés LCD távirányítóval

I Garancia: 3 év I Ingyenes házhozszállítás ICompară
ATLAS – HOME DELUXE 3D

A Rokol gyártó bemutatja a legújabb modelljét, a Rokol 7912-t. Ez a forradalmi fotel a legújabb masszázstechnológiákkal van felszerelve, valamint hozzáférhető áron lehet beszerezni. A 7912-es modell egy teljesen más szintre emeli a személyes masszázsélményt, továbbá masszírozza a nyak zónáit, a vállakat, az egész hátat, az ágyékot, beleértve a farizmokat is. Míg a lábaknál található rész egy nyugtató reflexoterápiás masszázst kínál, a használó mindeközben azt is érezni fogja, ahogy a sarokfájdalom enyhül a forradalmi masszázsrendszernek köszönhetően. A Rokol 7912 fotel a legújabb Zero Gravity és helytakarékos technológiákkal is fel van szerelve.

Új, kifinomult dizájn a legmodernebb techológiával párosítva.
A Rokol 7912 fotel új megjelenése, valamint a komplex masszázsprogramok a családoknak szánt fotelek hierarchiájának csúcsára helyezik ezt a fotelt. A fotel által kínált előnyök minden nap mosolyt fognak csalni arcára.

A Rokol masszázs. A Rokol 7912 masszázsfotel a TCM elméleten alapul, miszerint az emberi test 12 meridiánja segít a vérkeringés javításában és aktiválja a test harmonikus működését Yin és Yang között. Yin és Yang egyeztetése gyakorlatilag létfontosságú az emberi szervezet egészségéhez, azonban az egyensúly fenntartása az elsődleges kritérium, mert így meg tudjuk előzni a betegségeket.

A Rokol 7912 innovációi

Tapasztalja meg a Zero Gravity előnyeit. Javítson az alvásminőségén!
Szinkronizálva a hátat, a feneket és a lábakat, a sokszöges mód segítségével a Rokol 7912 egyedi masszázsélményt kínál a Zero Gravity pozícióban.

Innováció. A Zero Gravity akkor valósul meg, amikor teste a legtermészetesebb, legkényelmesebb és legkiegyensúlyozottabb pozícióban van, amikor a lábak hozzávetőlegesen 128 fokos szöggel a test fölött vannak. Ebben a pillanatban vannak a test funkciói a legjobb állapotukban. A nulla gravitációs elméletre alapozva, amelyet a NASA emberei, illetve a TCM elmélet fejlesztett tovább, a Rokol megalkotta a legkényelmesebb Zero Gravity masszázspozíciót. Ebben a kényelmes pozícióban a görgős rendszer az emberi test „S” alakjának megfelelő masszázst eredményez. A görbített sín tökéletes szinkronban van az emberi test formájával, precíz masszázst eredményezve, stimulálva a hát fontos pontjait, a farizmokat és a combok zónáit. Megszünteti a fáradtságot, hozzájárul mind a fizikai, mind a mentális jólléthez.

Azonnali előnyök. A Zero Gravity funkció teljes relaxációt nyújt egy természetes és kényelmes pozícióban, továbbá csökkenti a szív és a gerinc nyomását, kedvez az agy oxigénellátásának, megszünteti a fáradtságot, és javítja az alvásminőséget.

Az új görgős rendszer „L” típusú sínnel és 6 masszázsgörgővel.
A hat görgővel rendelkező masszázsrendszer és az „L” típusú sín innovatív gépet alkot. A fotel mozgása messzemenőleg felülmúlja a klasszikus fotelek mozgását, melyek esetében csak négy görgőről beszélhetünk a hát zónájában. A fotel lehetővé teszi a masszázsrendszer számára, hogy az hatékonyan működjön az egész háton, a nyakon, egészen az ágyék zónájáig, beleértve a medencét is. A professzionális görgők teljes masszázst eredményeznek a comboknál is.

„S” típusú sín. Testének természetes alakja szerint állítható.
Az emberi testnek van egy természetes alakja, amely „S” betűt formáz. Ez a forma a hátgerincnek köszönhető, mely a stressz, a fáradtság, valamint a nyomás fő célpontja. Ezek fájdalom, zsibbadtság formájában jelentkezhetnek, de néhány esetben a szívverést is befolyásolják. A Rokol 7912 masszázsfotel egy egyedi csúszósínnel van felszerelve, amely alkalmazkodik a test „S” formájához a valódi masszázsélmény megvalósulása érdekében.

Előnyök. Megnyugtatja a fáradt izmokat, csökkenti a nyomást, stabilizálja a szívritmust, így oxigéndús vér mehet át a testen. A Rokol 7912 Zero Gravity élménye egy valóban egyedi és gazdag tapasztalat által segíti elő a jóllétet, a szívritmus csökkenését, a stressz megszüntetését, a test és lélek nyugalmát.

Melegítse és nyugtassa stresszes izmait
A fotel melegítő funkcióját úgy tervezték, hogy megnyugtassa a hát fájdalmas területeit, hogy elősegítse a kényelmes masszázst, amely tökéletes a hideg időszakra. A melegítés könnyen és lépcsőzetesen történik, hogy eltávolítsa a nyomást és a fájdalmat, ugyanakkor stabilizálja az egészséges keringést és az izmok merevségét.

Masszázs mély nyomással a hátgerincre
A hátgerincen nagyon sok ideg található, melyek megtartják a feszültséget, merevséghez és fáradtsághoz vezetve. A Rokol 7912 masszázs közben nyomást gyakorol a hátgerinctől egészen az ágyékig, hosszú, erős és gyakori gyúrásokkal. Csak helyezkedjen kényelmesen a fotelbe, és engedje, hogy a magas technológiájú görgők végezzék dolgukat. Töltsön napi 20 percet a fotelben és egy jobb egészségi állapotnak fog örvendeni.

Nyomás általi masszázs légpárnákkal. Csökkenti az izomfeszültséget és javítja a vérkeringést.

A légpárnás masszázs kényelmesebb – A többrétegű párnák használata
Mivel komplex légpárnás rendszerrel rendelkezik, mely a profi masszőr kezeit utánozza, a Rokol 7912 finom légpárnás masszázst tesz lehetővé a vállaknál, deréknál, fenéknél és lábaknál. Ezáltal javítja a vérkeringést, pihenteti az izomcsoportokat és megszünteti a fáradtságot. A több rétegből álló forradalmi légpárnák képesek szabályozni a masszázs intenzitását, így a lehető legjobban valósul meg a hagyományos kínai orvoslás elmélete. Egy többrétegű párna három klasszikus párnának felel meg.

A Rokol 7912 precizitása és pontossága. A streching funkció (nyújtó funkció).
A felsőtestnél kifejlesztett légpárnás rendszer a felsőtest taszításával párhuzamosan lehetővé teszi a vállak visszahúzását. Ezek a műveletek egyszerre zajlanak, miközben a fő masszázsgörgő a hátgerinc mentén mozog, illetve a fotel a csípőt az egyik oldalról a másikra mozdítja. Ez a fejlett multifunkciós Rokol rendszer javítja a hátgerincet, egyedi élményt jelent a masszázsfotelek sorában.

Légpárnák a vállak zónájában
A vállak zónájában található légpárnáknak gyúró, gördülő és csavaró hatásuk van, amelytől úgy érezheti, mintha újjászületett volna, hiszen a profi masszőr technikáit imitálja.

Légpárnák a karok és csuklók zónájában
Progresszív összehúzódást alkalmazva ezek a párnák kellemes érzést nyújtanak a csukló mentén, amely nyugtatóan hat az izomfeszültségre, javítja a vérkeringést, felélénkíti karjait.

Légpárnák a derék alsó részénél
A háromrétegű légpárnák mély gyúrása a profi masszőr kezeinek mozgását utánozza, hatása pedig a vérkeringés serkentése, ezáltal felfrissültnek és energikusnak fogja érezni magát.

Légpárnák az ágyék és fenék zónájában
A két erőteljes légpárna által biztosított csavaró mozgás egy frissítő masszázst eredményez, amely megszünteti a feszültséget és a fenék valamint a combok zsibbadtságát.

Légpárnás masszázs a lábaknál
A lábak masszírozására szánt minden rekesz 12 légpárnát tartalmaz, melyek mélyen és kiváló precizitással masszíroznak, így serkentve a vérkeringést és kínálva a lábaknak egyfajta újjászületést, valamint némileg több egészséget.

Profi talpmasszázs. Intelligens görgős rendszer
A Rokol 7912 a leginnovatívabb görgős technológiát alkalmazza a lábak masszírozásakor. Mély masszázst biztosít, stimulálva a reflexoterápiás zónákat. A 6 görgővel történő masszázson kívül ez az innovatív technológia magába foglalja a lábak légpárnákkal történő, nyomás általi teljes masszírozását is.

Az innovatív Slide rendszer (csúszásrendszer) lehetővé teszi a fotel előrecsúszását, hellyel való takarékoskodást biztosítva, valamint lehetséges, hogy a fotel mindössze 8 cm távolságra legyen a faltól. Amikor megnyomja a start gombot, a szék automatikusan előremozdul, nem érinti a falakat.

Professzionalizmus és innovációk. 30 évnyi úttörés a masszázsfotelek területén
A Rokol a KANGTAY GROUP-hoz tartozik, az első masszázsfotel gyártó vállalathoz, amely több, mint 30 éves múlttal rendelkezik. A Rokol 30 éve állította elő az első masszázsfotelét Zhaoyuan városában. Azóta is a masszázsrendszerek megújítására és előállítására összpontosít. A Rokol végrehajtott egy nemzeti, 863-as Programnak nevezett kulcsprojektet, amely egy kínai nemzeti, orvosi robotmasszázst helyez előtérbe. 2001-ben a Rokol együttműködött a japán Panasonickal, innovatív masszázstechnológiákkal bővülve, most pedig az LG Electronickal stratégiai partner.

Technikai részletek

Terméktípus Masszázskészülékek
Masszázsfotel
Masszírozó fotel
Teljesítmény (W) 200
100
Funkciók Szénszálas melegítő funkció
Zero Gravity funkció a teljes relaxációért
„L” típusú masszázssín – a görgők a fenékig is mehetnek a fenék masszázsaérdekében
„S” típusú masszázssín – felveszi a hátgerinc „S” alakját
„Slide” funkció (csúszófunkció) – a fotelt a falak mellé is lehet helyezni
Légpárnás masszázsfunkció az egész testnek
Reflexoterápia – 3D talpmasszázs görgőkkel
Elektromos csúszófunkció a lábaknál és a háttámlánál
Automatikus funkciók gyógyászati programokkal
Manuális funkciók a masszázs finomhangolásával
A görgők intenzitásának és sebességének beállítása: 3 szint
A masszázspárnák intenzitásának beállítása: 3 szint
Stretch funkció – nyújtó funkció és kettős húzás
Masszázsrendszer hat szilikon masszázsgörgővel
Masszázstípusok 3D masszázs 6 szilikongörgővel a hátnak: gyúrás, érintés, ütés, nyomás
Légpárnás masszázs
Görgős talpmasszázs
Stretch (nyújtás)
Teljes masszázs az egész testnek
Programok Pain Relief. Masszázs hátfájdalmaknak
Strech Nyújtással és dupla húzással történő masszázs
Experience
Special White-collar Masszázs a nyaki részen
Special Shopaholic
Back Yoga
Athlete Mode Masszázs atlétáknak
Care of aged. Masszázs az idősebb korosztálynak
Recovery Gyógymasszázs
Manuális programok: Kneading, Tapping, Knocking, Knead&Tap, Shiatsu.
Mellékelt tartozékok Ergonomikus, LCD típusú távirányító
Használati utasítás
Szín Barna, Bézs, Fehér-Burgundi
Egyebek Biztonsági tervezés: első osztályú
Anyag: Ökológiai antibakteriális bőr

Vásáróink véleménye


Mátyás Lóránd

Augusztus 17.2018
*****
Rendkívűl elégedett vagyok a Masatto céggel.Az ügyfélkapcsolattól egész a szállításig és az őszinteségért amit biztosított a cég és az emberei.Teszteltem különböző masszázsfoteleket más cégektől is és a Masatto -t választottam több okok miatt.Az első ok az ,hogy a Masatto nem próbálja meg rábeszélni az ügyfeleit a termék megvásárolasa érdekében.A Masatto-tól kapott ajánlásban megkapható mindegyik tipusú masszaázsfotel készleten , a konkurencia készletéhez hasonlítva, ahol sok tipús nem elérhető. A második ok pedig az hogy őszinte tanácsadó csapatuk van,akik minden információban segitenek , és elmagyarázzák mindegyik fotel mit csinál és hogyan működik. Az ő konkurenciájuk próbált rábeszelni , hogy tőlük vasároljak mivel hogy ők jobb ajánlatokkal rendelkeznek.A legfelháborítóbb az volt amikor elhatároztam , hogy megrendelem tőlük a Rokol tipusú masszázsfotelt és ők a termék keszlethiánya miatt rám akartak sózni egy másik masszázsfotelt. Mindenkinek ajánlani tudom a Masatto -t , talán az egyetlen cég aki tiszteli az ügyfeleit.

Tivadar Tóth

Oktober 11.2018
*****
Egy ATLAS masszázsfotelt vásároltam, a megrendelés a Masatto-val könnyű és probléma mentes.A házhozszállítás pontos volt, ami a legjobban tetszett az az ahogyan a megrendelés után is milyen jó kapcsolatot tartanak a megrendelőikkel.Nem is gondoltam volna , hogy bármikor minden kérdésemre nagy sziveséggel válaszolnak.Nyugodtan és problémamentesen fordulhatok hozzájuk!
Gratulalok az ügyfélkapcsolathoz!
Szép napot!

Emma Szabó

December 3.2018
*****
Sikerűlt a masszázsfotel beállítása , remekűl műkodik.
Köszönöm a segitséget és az informaciókat a termékkel kapcsolatban!
Remélem a tovabbi együttműködés is ilyen könnyű lesz!

12 reviews for ATLAS – HOME DELUXE 3D MELEGÍTÉSSEL

 1. :

  Legjobb választás volt.Minden pénzt megér.Köszönöm a Masatto csapatának a segitséget.Bizalommal fordulhatnak hozzájuk. Andrásné Kis Erzsébet Budaörs

 2. :

  Láb és hátmasszázs meghódított. A hátmasszázs nagyon jó, a programok különbözőek és érdekesek. Nyugodt szivvel ajánlom minden érdeklődőnek. Péter Szabó Etyek

 3. :

  Minden elvárásunkat fölűlmulta.Feleségemmel progamot kellett csinájunk hogy élvesszhessük mindketten nyugodtan.Köszönöm Masatto. Kiskun Karcsi Gödöllő

 4. :

  Rengeteg masszázsfotelt néztünk meg a feleségemmel még kiválasztottuk a tökéletes modellt számunkra.Szükségünk volt egy masszázsfotellre amelyik nem foglal sok helyet és könnyen tisztitható.Ezeket a szempontokat figyelembe véve megvásároltuk az Atlas modellt,kivételesen tetszett a melegités és a masszázs intentitása.

 5. :

  Vettem egy Atlas masszázsfotelt, a Masatto-val folytatott megbeszélések nagyon jól mentek, tájékoztattak és minden kérdésemre lelkesen válaszoltak. A kézbesítés gyors volt, a legjobban tetszett az, hogy a kézbesités után is épp annyi figyelmet szenteltek rám mint azelőtt.Itt is szeretném nekik megköszönni! Erika Dakó Szentendre

 6. :

  Minden elvárásunkat fölűlmúlta.A legkényelmesebb masszázsfotel amiben ültem valaha.

 7. :

  Egészségügyi kisebb nagyobb probémák miatt nagyon odafigyeltem mit választok, és úgy döntöttem hogy az Atlas nevű modell lessz az enyém.Ez a masszázsfotel egy komplex fotel, ami minden testrészét remekűl masszirozza fájdalom mentesen.Mindenkinek ajánlom.

 8. :

  Miután több modellt teszteltünk, úgy döntöttünk, hogy az Atlas modelt válasszuk. Nagyszerű masszázsfotel! A feleség nagyon izgatott volt, az ő születésnapi ajándéka. Köszönöm a csapat kiváló és pontos munkáját. Kelemen András Érd

 9. :

  A Nagyváradi bemutatóteremben voltunk kipróbálni a masszázsfoteleket.Két fotel közűl variáltunk, és a választásunk az Atlas modell lett.Nagyon tetszett a masszázs amit csinál, ami a legjobb benne az az hogy több funkciói vannak.Mindenki talál magának egy funkciót amibe beleszeretAjánljuk mindenkinek.

 10. :

  Csökkenti a fájdalmat és az izommerevséget, ellazitja az izmok merevségét egy fantasztikus masszázs által.

 11. :

  Masszázs nyaktól talpig, válltól egész az ujjbegyekig.Rendkivüli masszázst nyújt mindegyik használónak.

 12. :

  Én és a feleségem rengeteget dolgozunk, reggeltől egész késő estig. Hétvégenként jártunk masszázs terápiákra, de sajnos rengeteg időt vessztettünk csak a forgalomba. Igy arra jutottunk, hogy egy masszázsfotel a legjobb megoldás. Minden nap használjuk, a masszázs mellett teljesen kikapcsolódunk és sokkal nyugodtabban fekszünk le.Köszönjük a segitséget.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hívja most Üzenet
X