Garancia és Szerviz

garantie

GARANCIA. JAVÍTÁS. PÓTALKATRÉSZEK.

A Masatto a leghíresebb masszázsfotel márkákat és a legjobb minőséget hozza Magyarországra a Kelet piacairól. A masszázsfunkciók minősége és összetettsége mellett főként azokra a márkákra összpontosítottunk, melyeket a megbízhatóság és a felhasznált anyagok jó minősége jellemez.

A Masatto által forgalmazott foteleknek az átlagos élettartama 7-10 év.

A professzionális masszázsfotelek csupán néhány éve vannak a magyar piacon, és a javítások száma mindeddig kicsinek mondható.

A Masatto, mint fotelkereskedő garanciát, műszaki támogatást, továbbá pótalkatrészeket biztosít akár 10 évig. A Masatto szolgáltatás hálózata elektronikus és háztartási készülékekre specializálódott partnerekkel valósul meg, melyek a nagyáruházak garanciáival is foglalkoznak.

Teljes Magyarország területén biztosítunk szakembereket, akik kifejezetten a karbantartásért, garanciáért, házhozszállításért és beüzemelésért felelősek.

 

3 év garancia

Választhatja a szokványos 3 év garanciát, de ki is lehet bővíteni legfeljebb 5 évre. A garancia kiterjed minden olyan technikai problémára, amely az Ön fotelében lép fel. A garancia ideje alatt a Masatto teljes mértékben fedezi az alkatrészek és a javítás költségeit.

Ha bármilyen észrevétele vagy kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi e-mail címen: office@masatto.hu

Függetlenül attól, hogy egy termék 1.000 vagy 8.000 euróba kerül, a garancia ideje alatt ugyanazt a szolgáltatást, karbantartást, javítást kapja.

Alkatrész pótlás: 5 év
Ha a garancia lejárta után nehézségekbe ütközik a termék használatával kapcsolatosan, esetleg a termék működésképtelenné válik, a helyzet orvoslásáért lépjen kapcsolatba velünk. Kapcsolat: office@masatto.hu

 

Alkatrészek:
Vannak készleten Panasonic, Inada, Sany, iRest, Rokol és Human Touch alkatrészeink, amelyek minden általunk masszázsfotel utólagos javítását is garantálják.

Minden javításnál vagy beavatkozásnál új alkatrészeket használunk a készletből. Abban az esetben, ha egy adott alkatrésszel nem rendelkezünk, felvesszük a kapcsolatot európai partnereinkkel, vagy megrendeljük közvetlenül a gyártótól, repülőgéppel történő szállítással.