A luxus és a csúcstechnológia találkozása, hogy igazán pihentető élményben legyen része. A DOMINUS a legkiválóbb anyagokból van előállítva, nagy figyelmet fordítva a részletekre. Minden egyes elemet a legigényesebb szabványoknak megfelelően terveztek, fejlesztettek és gyártottak, hogy megkérdőjelezhetetlen minőséget biztosítsanak.

Azért lett kigondolva, megtervezve és megalkotva, hogy egy valódi masszázsélményben legyen része otthona kényelmében, így ez a világ legfejlettebb masszázstechnológiája. Ez a masszázsfotel minden várakozást és képzeletet felülmúl azt illetően, hogy milyen lehet egy luxus masszázsfotel. Élvezze a személyre szabott masszázs luxusát abban a környezetben, ahol éppen tartózkodik, legyen az otthona vagy akár irodája, és pihenjen a mindennapokban. A DOMINUS a legmodernebb technológiát ötvözi az ősi gyógyászati technikákkal és a különleges esztétikával.

A DOMINUS két év figyelmes fejlesztés és az iparban elismert szakértők általi gondos kutatás lélegzetelállító eredménye. A különleges külalak mellett a DOMINUS rendkívüli masszázst biztosít. Üljön le, válasszon egy masszázsprogramot, és utazzon egy nyugodt világba, a mély pihenés helyszínére.

Hatékonyság és teljesítmény

A Dominus az egyedüli 4D masszázsrendszerrel rendelkezik. A 4D masszázsgép mély és precízebb, erősebb masszázst kínál. A 3D masszázsrendszerre alapozva fejlesztették ki az innovatív 4D masszázstechnológiát, így teljes masszázs valósulhat meg görgőkkel, beleértve a fenék és nyak területét is. A görgőrendszer tökéletesen illeszkedik a test görbületéhez, amelyet a masszázsszög és a masszázssín beállítása tesz lehetővé. A 4D masszázsgép innovációnak minősül a masszázsfotelek területén. (szabadalmazási szám: ZL 2014 1 0582363.0)

A különleges, „L” típusú sínnek köszönhetően beállítható a szög, a 4D gép pedig intelligens masszázst valósíthat meg 4 dimenzióban, sokkal inkább eleget téve a kéréseknek és az emberi test szükségleteinek, mint a hagyományos 3D dizájn. Megoldódik továbbá a klasszikus „L” típusú fotelek problémája is, melyek nem teszik lehetővé a fenék masszírozását, csupán egyetlen pozícióban, felemelt térdekkel. A Dominus az egyetlen, mely lehetővé teszi, hogy testének minden felületén élvezhesse a pihenést és a felejthetetlen masszázsélményt.

A légpárnákkal történő, nyomás általi terápiás masszázs csökkenti az izomfeszültséget és javítja a vérkeringést. A holografikus rendszernek köszönhetően a masszázs sokkal kényelmesebb lesz. Mivel komplex légpárnás rendszerrel rendelkezik, melyek leutánozzák a profi masszőr kezeit, a Dominus gyengéden masszírozza légpárnáival a vállakat, karokat, hátat, feneket, lábszárakat és lábakat. Ennek köszönhetően javítja a vérkeringést, ellazítja az izmokat, megszünteti a fáradtságot.

Innováció: A többrétegű légpárnák szabályozzák a masszázs intenzitását, így megvalósul a hagyományos kínai orvoslás elmélete. A légpárnás masszázs stratégiailag elhelyezett aeropátiás sejteket alkalmaz a vállaknál, karoknál, hátnál, fenéknél, lábszáraknál és lábaknál, hogy ritmikusan és könnyedén simogassa a testet. A levegő nyomása általi masszázs egy új kezelési mód, amely légpárnákat használ, melyek összenyomódnak, majd kiterjeszkednek a test körül, hogy természetes nyomással masszírozzanak, célul kitűzve a vérkeringés javítását, az alsó végtagok duzzadtságának csökkentését, az anyagcsere serkentését.

Masszázsprogram indítása előtt a Dominus elindítja a testbeolvasási (testszkennelési) technológiáját, hogy a görgők szélességét a test körvonalaihoz igazítsa. Mindez lehetővé teszi a fotel számára, hogy megcélozza a problémás területeket, és gondoskodjon az egyes programok testreszabásáról a kívánt hatás elérése érdekében. Fejlett robotikamasszázzsal fejlesztve, a fotel alkalmazkodik az emberi testhez, valamint a kezdeti testbeolvasást követően felméri a vállak, a karok, a csípő és a lábszárak méreteit. A beolvasás után a Dominus gondosan figyel arra, hogy igazán személyre szabja a masszázsprogramot. A görgők és a légpárnák szinkronizálódnak a test formájától és méreteitől függően, így megszüntethetők a görcsök és csomók a nyak, hát és vállak izmaiban.

A nulla gravitációs pozícionálás, ahogyan a NASA is leírja, a testet kiegyensúlyozott állapotba helyezi, amely során minden izom teljesen nyugodt állapotban van. Ez a funkció biztosítja a gravitációs feszültség csökkenését egy elmozdulás által 128 ± 7 °-ba, amely a legmegfelelőbb pozíció. A funkció előnyeihez tartozik a jobb vérkeringés, a hátfájdalmak javulása, a nyomás felszabadulása a vállakból, nyakból vagy gerincből. A Zero Gravity pozícióban a test megtapasztalja a súlytalanság élményét, továbbá teljesen érintkezik a fotel háttámlájával, lehetővé téve, hogy a masszázsnak teljes hatása legyen.

A Dominus azért van tervezve, hogy maximális kényelmet kínáljon, valamint összhangot teremtsen a használó, a masszázsprogramok, a légpárnák és a görgők között. A terápiás masszázsfotel fel van szerelve egy „SL” típusú sínnel, amely figyelembe veszi a gerinc természetes, „S” alakú görbületét, továbbá utánozza a professzionális masszázst, melyet masszőr végez, mindezt a meghosszabbított „L” szakaszon, a nyaktól a fenékig. Az „SL” típusú sín olyan masszázst kínál akár az eredeti terápiás masszázs, mert abban a pillanatban, amikor a masszázsgörgők aktiválva vannak, ezek tökéletesen helyezkednek a gerinc görbületéhez, és lehetővé teszik, hogy a masszázs egy meghosszabbított sínen valósulhasson meg.

A Dominus az egyetlen masszázsfotel 4D géppel, amely a melegített masszázsgörgős innovatív technológiát használja, amely egy profi masszőr meleg kezeit és a Jade-kő terápiát utánozza. A masszázsgörgőknek szilikon bevonata van, belsejük pedig a kényelem érdekében kerámia, így az összhatás páratlan. A piacon az összes többi fotel régi melegítő technológiát alkalmaz, infravörössel a párnákban. A melegítéses terápia serkenti a vérkeringést, megszünteti a fáradtságot, így egy teljes kikapcsolódást tesz lehetővé számunkra. Hátmasszázskor a Dominus rendelkezik a legtöbb görgővel, szám szerint 8 darabbal. A melegített görgők mellett a fotel melegített hátpárnákkal és lábpárnákkal is rendelkezik a teljes hőterápia érdekében.

A Dominusnak van a legkomplexebb lábmasszírozó rendszere. Azt mondják, hogy a talp az emberi test második szíve. Pontosan ezért a Dominus nagy hangsúlyt fektet a lábak masszírozására és a leginnovatívabb technológiákat használja. A talpak masszázsa a leghatékonyabb görgőkkel valósul meg. A lábszárak három irányból vannak masszírozva: hátul görgők vannak, oldalt légpárnás masszázs alkalmazható. Mély masszázst biztosít a lábszáraknál, serkenti a különböző zónákat, jó hatást gyakorolva az egészségre, hatékonyan növelve az élettartamot, javítva az életminőséget. A láb 360°-ban van masszírozva a leghatékonyabb talpgörgőkkel, más irányból pedig a légpárnákkal.

A Dominus azonban egy további funkcióval is kellemes meglepetést fog okozni, nevezetesen a levegő oxigénionjainak funkciójával. Az egyedi dizájn lehetővé teszi az állandó negatív ionok felszabadítását a fej zónájából, így megvalósítva a levegő tisztítását. A negatív ionok jótékony hatással vannak a szervezetre nagyszámú pozitív hatásuknak köszönhetően. A negatív ionok serkentik és harmonizálják a létfontosságú folyamatok többségét, de az elmét és az érzelmeket is. Az ionok további hatásai közé sorolható a koncentrációs készség és éberség növelése, a megfázás esélyének csökkentése az immunrendszer javítása által, a fejfájás csillapítása, az orr és a légutak irritációjának enyhítése.

A Dominus by Masatto teljes pihenést és a mindennapos stressz a zene ritmusára, terápiás masszázzsal történő felszabadítását kínálja. A fotel felső részében beépített hangrendszer található, a Bluetooth technológia pedig lehetővé teszi a zenelejátszást, így a masszázsgörgők a zene ritmusára dolgoznak. A zene ritmusára történő masszázs segít a fáradtság megszüntetésében, a test és elme kikapcsolódásában. A Dominus intelligens vezérlést biztosít, mely háromféleképpen történhet. Vezérelhető a wireless távirányítóval, de szabályozható Bluetooth-on is okostelefonnal, táblagéppel, az ingyenes, Androidra és iOS-re egyaránt letölthető applikáció segítségével. A távirányító modern, ergonómikus, könnyen használható az automatikus masszázsprogramok és a több mint 100 manuális masszázskombináció során, továbbá a fotel karján is található egy gyors távirányító a főbb funkciókkal.

A Dominus by Masatto meg fogja lepni kifinomult külalakjával és a részletekre való odafigyelésével. A fotel prémium minőségű anyagokból és első osztályú alkatrészekből van megalkotva. Az antibakteriális, ökológiai bőr rendkívül ellenálló, érintésre sima és kellemes, így egyidőben biztosít kényelmes és egészséges élményt. A szék oldalába LED-es rendszer van beépítve, amely több színben változik. A dizájn mellett ez a fény elősegíti a kikapcsolódást az otthonában töltött éjszakák során. A dizájn lenyűgöző. Ötvözve az intelligens dizájnt a kifinomult esztétikával, a Dominus jól mutat bármilyen helyiségben, és minden használóját lenyűgözi. A részletekre történő odafigyelés prioritást jelent a modell esetében. Bármilyen helyiségben is legyen, a fotel a figyelem középpontjába kerül. Az innovatív csúszórendszer biztosítja, hogy a fotel előrecsússzon, így takarékoskodhat a hellyel. A Dominus ezt a funkciót használva lehetővé teszi, hogy a fotelt mindössze 8 cm távolságra helyezzük a faltól, így valósul meg a helytakarékosság. Egy gombnyomással a fotel előremozdul, hátul pedig nem érinti a falat. Fedezze fel a luxus technológiát ebben az egyedülálló modellben, és tapasztalja meg az egyediségét!

Phone

Hívja most:

+36 30 874 2257

Hívja most Üzenet
X