A hátfájás nélküli életért!

És annyira kényeztetve, amennyire szüksége van …

Üdvözöljük Masatto vagyunk!

Amikor 2013-ban elindultunk az úton, pontosan ezt akartuk nyújtani Önnek.

Reggel, amelyben nyugodt alvás után szabadon ellazulhat a napi teendők előtt. Kedvenc helye a sorozatok nézéséhez, miközben a teljes tetet masszírozzuk, a napi stressz eltűnik. És nagyobb termelékenység a nap folyamán. Mert most az agya jobban el van látva oxigénnel.

Az Önnek megfelelő masszázs fotel mindezt megteheti.

A legjobb gyártókat kerestük, akikkel szorosan együttműködünk. Minden modellünket testre szabjuk és adaptáljuk.

A legújabb technológiai módosítások csak nálunk találhatók meg. Mert mi vagyunk az egyetlen akkreditált forgalmazó. Bemutató termékeink vannak Budapesten, Bukarestben, Kolozsváron, Nagyváradon, Temesváron, Nagyszebenben, Piatra-Neamban, Dublinban, Venetoban és tovább növekszünk.

 
liviu_varciu

“Nagyszerű masszázs szék.
Megéri az árát.”

Nagy problémáim vannak a hátammal. Nagyszerű terápiákat és orvosokat találtam, de évente kétszer oda kell mennem. A masszázs fotelben minden nap ülök, TV nézés közben is. Már az alvás is sokkal jobb.

Liviu Vârciu

Énekes és színész
Korábban hátfájása volt

A termelékenység érdekében vigyázzon magára.

Naponta hány órát tartózkodik a számítógépnél, ha nyaka előre van hajolva, és a szeme e-maileket néz?

Délután már fáj a háta, de egy óra masszázs értékes idő. Talán havonta egyszer, kétszer. Végül eljut az orvoshoz. Azt mondja, hogy nézze meg a diagnózist, és felszólítja a helyreállításra. Ne csak akkor csinálja ezt, ha már nem lehet …

Mondja azt magának, hogy egy modern élethez tartozik.

Nos … és a technológia ugyanabban a csomagban érkezik.

Hisszük, hogy mindenki megérdemli a jólétet. És ahhoz, hogy jól éljen, produktívnak és kipihentnek kell lennie.

És néha arra vágyik, hogy vigyázzon az egészségére oly módon, hogy ne szakítsa meg az ütemtervét. Néha csak 15 perce van.

Ez elég. Egy pihentető munkamenet a masszázs fotelben olyan sokáig tart. Túlórázzon 15 percig …

“Ajánlás 150%”

A reflexterápia meghaladja azon a terapeutákat, akiknek a páciense voltam.

A testmasszázs abszolút szenzációs, nyugtató, pihentető, és a hátfájás eltűnik.

Gyors szállítás és pontosság (időben).

A profi összeszerelő csapat, barátságos, de ami a legfontosabb: tiszta, ügyesen dolgoznak, átadják a foteltt, gyakorlatilag csak masszázst kell végezniük!

Dragoș Florin

Korábban hátfájása volt
Beleszeretett a Masatto Polaris-ba

A jó élet szokása:

Napi 15 perc masszázs

Ha még csak délután 4 óra van, és mégis dupla eszpresszót szeretne, akkor itt az ideje megtenni valamit az akkumulátorok újratöltésére.

Az agya oxigénért kiált. Még egy kicsit, és a nap kész.

Otthon, esténként megnézheti a régi filmek felét, és elaludhat. Ez az érzés holnap megint megvan. Minden nap megenged magának egy új masszázst?

Ha hazaért.

Mert a masszázs fotel már ott van a TV előtt. Amíg nem jött, néhány boldog családtag már használta. Ami egyáltalán nem fáj. Eddig senki sem halt meg a túl nyugodt, pihentető szindrómától.

dan_ale

Hamarosan meglátja az eredményeket. Jobban fog aludni. Négy órakor latte-t szeretne. Tetszik az ízlés. Esténként lesz ideje az egész filmet megnézni, kedvenc foteljából.

És néha egy órás szundikálást nyújt Önnek, lábával 128 fokban, a szívével megegyező magasságban. Ezt Zero Gravity pozíciónak hívják. Akkor nincs nyomás az L4 és L5 csigolyák között. Ideális hely a masszázshoz. És tiszta varázslat a duzzadt lábak számára. Valójában az előnyök listája hosszabb, mint a jobb keze.

Hátfájás nélküli életet akar?

Töltse ki az űrlapot, és kérje ajánlatunkat a legkeresettebb és legkedveltebb masszázs fotelekkel, vagy hívjon a +36 20 842 00 66 telefonszámon további részletekért.