Fotoliu-cu-masaj-Rokol-7202-bej-989-profile

ZETA – ROKOL 7202 ZERO GRAVITY MELEGÍTÉSSEL

2016-os generáció- az első otthoni masszázsfotel 6 masszázsgörgővel, Zero Gravity-vel és masszázsgörgőkkel a talpnál.

Technológia és innovációk:
1. Masszázsrendszer 6 masszázsgörgővel
2. Melegítőrendszer a hátnak és fenéknek
3. Zero Gravity rendszer, „S” Alak, masszázsgörgők a talpaknál
4. Slide (csúszás) rendszer – A fotel akár 8 cm-re is helyezhető a falaktól
5. Intelligens vezérlés LCD távirányítóval

I Garancia: 5 évig I Ingyenes házhozszállítás I

Compară

ZETA – ROKOL 7202 melegítéssel.

A gyártó bemutatja az új ZETA-Rokol 7202 modellt. Ez a forradalmi fotel a legújabb masszázstechnológiákkal van felszerelve, és rendkívül hozzáférhető áron érhető el.
A masszázsrendszer egyedi masszázsélményt tesz lehetővé
A ZETA – ROKOL 7202 sokkal előnyösebb a megszokott, családoknak szánt masszázsfoteleknél, hiszen 2D masszázstechnológiát alkalmaz 6 masszázsgörgővel, mindemellett pedig egy „S” típusú sínt, amely tökéletesen illeszkedik a hátgerinchez. Ennek köszönhetően teljes masszázs valósítható meg az egész test felületén, a nyakon, a nyaki gerincen, vállakon, a háton, derékon és a fenéknél. A masszázsok során felejthetetlen kényelemben és pihenésben lesz része.
A kifinomult design a legmodernebb technológiával párosul
A fotel azon fotelek kategóriájába sorolható, melyek a mindennapos használat során több kényelmet, hosszútávon pedig megbízhatóságot biztosítanak. A háton, hat szilikongörgővel történő technológia, a masszázsgörgők a talpnál, a komplex masszázsprogramok az otthoni használatra, családoknak szánt fotelek hierarchiájának csúcsára emelik a Zetát. A fotel nyújtotta előnyök nap mint nap le fogják nyűgözni! A ZETA – Rokol 7202 fel van szerelve a legújabb zero gravity technológiával, valamint nagy figyelmet fordít a helytakarékosságra (csupán egy arasznyi távolság szükséges a falaktól).
A ZETA – Rokol 7202 masszázsfotel innovációi

Tapasztalja meg a Zero Gravity előnyeit! Javítsa alvásminőségét!
A többszöges mód segítségével, szinkronizálva a hátat, feneket és lábakat, a ZETA – Rokol 7202 egyedi masszázsélményt kínál zero gravity pozícióban.

Innováció. A Zero Gravity akkor valósul meg, amikor teste a legtermészetesebb, legkényelmesebb és legkiegyensúlyozottabb pozícióban van, amikor a lábak hozzávetőlegesen 128 fokos szöggel a test fölött vannak. Ebben a pillanatban vannak a test funkciói a legjobb állapotukban.
A nulla gravitációs elméletre alapozva, amelyet a NASA emberei, illetve a TCM elmélet fejlesztett tovább, a Rokol megalkotta a legkényelmesebb Zero Gravity masszázspozíciót.

Ebben a kényelmes pozícióban a görgőrendszer az emberi test „S” alakjának változásai szerinti masszázst eredményez. A görbített sín tökéletes szinkronban van az emberi test formájával, precíz masszázst eredményezve, stimulálva a hát fontos pontjait, a farizmokat és a combok zónáit. Megszünteti a fáradtságot, hozzájárul mind a fizikai, mind a mentális jólléthez.

Azonnali előnyök. A Zero Gravity funkció teljes relaxációt nyújt egy természetes pozícióban, továbbá csökkenti a szív és a gerinc nyomását, kedvez az agy oxigénellátásának, megszünteti a fáradtságot, és javítja az alvásminőséget.

Testfelismerés (szkennelés). 6 masszázsgörgővel és egy „S” típusú sínnel ellátott rendszer

A masszázsfotelek hagyományosan úgy voltak tervezve, hogy egyenes vonalú mozgásban működjenek 4 görgővel. A ZETA – 7202 hat görgőből álló rendszerrel van felszerelve, mely az „S” alakú sínen működik, ezáltal a masszázskarok sokkal precízebb masszázst képesek megvalósítani a háton. Az ívelt, görbített pálya lehetővé teszi a masszázsgörgők számára, hogy jobban összpontosítsanak a nyakra, a vállra, az ágyék zónájára, érintve a legfontosabb területeket.

Automata testfelismerés (szkennelés). Mivel a fotel a legújabb testszkennelési technológiával van felszerelve, a görgők precízen tudnak dolgozni a háton, és függetlenül a testformától, ez a fotel tökéletesen illeszkedik mindenkihez.Előnyök. A fotel masszázsritmusának egyensúlya nyugtatja a fáradt izmokat, megszünteti a feszültséget, valamint stabilizálja a pulzusszámot, azáltal, hogy elősegíti az oxigéndús vér áramlását az egész testen. A ZETA – Rokol 7202 fotel Zero Gravity élménye elősegíti a jó közérzetet, csökkenti a pulzusszámot, enyhíti a stresszt, egy egyedi élmény során nyugtatja meg az elmét és testet.


Nyugtassa melegítéssel izmait

A legtöbb stressz a hátizmokban található, a melegítés funkciója abból a célból volt tervezve, hogy megnyugtassa és előkészítse az izmokat a masszázsra. A melegítés tehát azt a célt szolgálja, hogy a könnyed és fokozatos felmelegedés kiküszöbölje a feszültséget és fájdalmat, ugyanakkor visszaállítja az egészséges keringést és megszünteti az izmok merevségét.

Mély nyomás általi masszázs a hátgerincen

A hátgerincen nagyon sok ideg található, melyek megtartják a feszültséget, merevséghez és fáradtsághoz vezetve. A ZETA – Rokol 7202 masszázs közben nyomást gyakorol a hátgerinctől egészen az ágyékig, hosszú, erős és gyakori gyúrásokkal. Csak helyezkedjen kényelmesen a fotelbe, és engedje, hogy a magas technológiájú görgők megszüntessék a feszültséget, segítsék a vérkeringést, és akár elősegítsék az egészségesebb emésztést. Töltsön napi 20 percet a fotelben egy jobb egészségi állapotért!

Nyomás általi, légpárnákkal történő gyógyászati masszázs. Csökkenti az izomfeszültséget és javítja a vérkeringést.

A legmodernebb légpárnás masszázstechnológia. A fotel újra volt tervezve, így a legmodernebb légpárnás technológiát alkalmazza. A Rokol csökkentette a légpárnák számát, ugyanakkor növelte a masszázsterület térfogatát és területét. A korábbi modellekhez képest a szelepek száma is drasztikusan csökkent, ami tulajdonképpen növeli a fotel megbízhatóságát, így mechanikai szempontból ez az egyik legszilárdabb gyártmány a piacon.
Állítható vállmasszázs
A ZETA – Rokol 7202 különböző magasságú személyeknek is képes vállmasszázst biztosítani, hiszen fel van szerelve egy tartozékkal, amely 6 különböző helyzetbe állítható.

A ZETA – Rokol 7202B fotel precizitása és pontossága. Stretching (nyújtás) funckió. A kettős húzás és a nyújtás funkciók.

Légpárnák a derék aljánál. A háromrétegű légpárnák mély gyúrása a profi masszőr kezeit utánozza, hatása pedig a vérkeringés serkentése, amely által felfrissültnek és energikusnak fogja érezni magát.
Légpárnák az ágyék zónájában. A két erőteljes párna által végrehajtott csavaró mozgás frissítő masszázst biztosít, amely megszünteti a feszültséget és a farizmok, a combok zsibbadtságát.
A lábak légpárnás masszázsa. A lábak masszázsrendszere ötvözi a légpárnákat a talpgörgőkkel, mély és erőteljes masszázst biztosítva, amely segíti a véráramlást, és új erőt ad a lábaknak.


Professzionális talpmasszázs. Intelligens görgőrendszer.Azt mondják, hogy a talp az emberi test második szíve. A ZETA – Rokol 7202 az egyedüli otthoni használatra szánt fotel, amely fel van szerelve a talpgörgős technológiával. Ezáltal mély masszázst biztosít a lábaknak, serkenti a relaxációs területeket, melynek hatása az élettartam növelése, az életminőség javítása.
A láb- és talpmasszázs előnyei. Mivel a fáradtság, feszültség és a stressz általában a lábakra is jellemző, a fotel erős masszázsa fel fogja frissíteni. A fotel lábtartójának rekeszeiben légpárnák és talpgörgők lelhetők fel. A légpárnák azért voltak tervezve, hogy gyúrják és masszírozzák a talpat, a sarkat, a bokát. Míg a görgők biztosítják a reflexoterápiás masszázst, a használó érezni fogja a sarok masszírozását is, amely segít a fájdalom megszüntetésében.


Az innovatív csúszásrendszer lehetővé teszi a fotel előremozdulását, helytakarékosságot biztosítva.
A ZETA – Rokol 7202 ezt a funkciót használva lehetővé teszi, hogy a fotelt mindössze 8cm távolságra helyezzük a faltól, így valósul meg a helytakarékosság. Egy gombnyomással a fotel előremozdul, hátul pedig nem érinti a falat.

Professzionalizmus és innovációk. 30 év úttörés a masszázsfotelek területén.

A Rokol a KANGTAY GROUP-hoz tartozik, az első masszázsfotel gyártó vállalathoz, amely több mint 30 éves múlttal rendelkezik. A Rokol 30 éve állította elő az első masszázsfotelét Zhaoyuan városában. Azóta is a masszázsrendszerek megújítására és előállítására összpontosít. A Rokol végrehajtott egy nemzeti, 863-as Programnak nevezett kulcsprojektet, amely egy kínai nemzeti, orvosi robotmasszázst helyez előtérbe. 2001-ben a Rokol együttműködött a japán Panasonickal, innovatív masszázstechnológiákkal bővülve, most pedig az LG Electronickal stratégiai partner.

Technikai részletek

Jellemzők Részletek
Terméktípus Masszázskészülékek
Masszázsfotel
Masszírozó fotel
Teljesítmény (W) 200
100
Funckiók Szabadalmaztatott rendszer 6 masszázsgörgővel a hátnak
A melegítés funkciója a hátnál és fenéknél
Zero Gravity funkció a teljes kikapcsolódásért
„S” típusú masszázssín – illeszkedik a gerinc alakjához
Csúszásfunkció – a fotel a falak mellé helyezhető
Légpárnás masszázsfunkció
Reflexoterápia – masszázs talpgörgőkkel / 3 erősségi fokozat
A lábtartó és a háttámla elektromos csúszásának funkciója
Automata masszázsfunkciók
Manuális funkciók a masszázs finomhangolásával~A masszázs intenzitásának beállítása: 3 fokozat
A masszázsgörgők sebességének beállítása: 3 fokozat
A légpárnák intenzitásának beállítása: 3 fokozat
Stretch (nyújtás) funkció – a kettős húzás és a nyújtás funkciói
Masszázstípus Teljes masszázs az egész testnek
6 szilikongörgővel történő hátmasszázs: gyúrás, érintés, ütés, nyomás
Légpárnás masszázs
Talpgörgős masszázs
Programok: Recovery, Pain Relieve, Comfort, Stretch
Manuális programok: Kneading, Tapping, Knocking, Pressing, Zero Gravity
Mellékelt tartozékok Ergonomikus LCD távirányító
Használati utasítás
Színek Barna,Krémszín
Egyebek Manuális programok finomhangolással: 96 masszázskombináció
Anyag: antibakteriális, ökológiai bőr
Tisztítás és karbantartás: nedves ronggyal, óvatosan kell törölni

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ZETA – ROKOL 7202 ZERO GRAVITY MELEGÍTÉSSEL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hívja most Üzenet
X