Garancia és Szerviz

garantie

GARANCIA. JAVÍTÁS. PÓTALKATRÉSZEK.

A Masatto a leghíresebb masszázsfotel márkákat hozza Magyarországra Amerika, Ausztrália, Európa, Oroszország és Kelet piacairól. A masszázsfunkciók minősége és összetettsége mellett főként azokra a márkákra összpontosítottunk, melyeket a megbízhatóság és a felhasznált anyagok jó minősége jellemez.

A Masatto által forgalmazott foteleknek (Panasonic, Inada, Sanyo, iRest, Rokol, HumanTouch) az átlagos élettartama 7-10 év.

A professzionális masszázsfotelek csupán néhány éve vannak a magyar piacon, és a javítások száma mindeddig kicsinek mondható.

A Masatto mint fotelkereskedő garanciát, műszaki támogatást, továbbá pótalkatrészeket biztosít akár 10 évig. A Masatto szolgáltatáshálózata elektronikus és háztartási készülékekre specializálódott partnerekkel valósul meg, melyek a nagyáruházak garanciáival is foglalkoznak.

Ráadásul a nagyvárosokban vannak embereink, akik kifejezetten a karbantartásért, garanciáért, házhozszállításért felelősek.


5 év garancia

Választhatja a szokványos 2 év garanciát, de ki is lehet bővíteni azt legfeljebb 5 évre. A garancia kiterjed minden olyan technikai problémára, amely az Ön fotelében lép fel. A garancia ideje alatt a Masatto teljes mértékben fedezi az alkatrészek és a javítás költségeit.

Ha bármilyen észrevétele vagy kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi e-mail címen: office@masatto.hu

Függetlenül attól, hogy egy termék 800 euróba vagy 6.000 euróba kerül, a garancia ideje alatt ugyanazt a szolgáltatást, karbantartást, javítást kapja.

Posztgarancia: 5 év
Ha a garancia lejárta után nehézségekbe ütközik a termék használatával kapcsolatosan, esetleg a termék működésképtelenné válik, a helyzet orvoslásáért lépjen kapcsolatba velünk.
Kapcsolat: office@masatto.hu

Alkatrészek:
Vannak készleten Panasonic, Inada, Sany, iRest, Rokol és Human Touch alkatrészeink.

Minden javításnál vagy beavatkozásnál új alkatrészeket használunk a készletből. Abban az esetben, ha egy adott alkatrésszel nem rendelkezünk, felvesszük a kapcsolatot európai partnereinkkel, vagy megrendeljük közvetlenül a gyártótól, repülőgéppel történő szállítással.